Melodifestivalen

Hej

Vad tyckte ni om melodifestivalen? Den hölls i min hemstad =) Malmö är bäst haha

Mitt favvo bidrag va next 3- Esta noche
men dem kom inte med =( synd dem va bra...

Är redan på sidan 118 i min nya bok. När jag har börjat läsa en bok så har jag svårt för att lägga undan den. Så den förföljer mej.

So whats new?

Min bror kom inte han skrev i ett sms att han skulle komma tidigare imorgon och stanna längre hahah det återstår att se. kanske stanna längre men tror dock inte på att han ska komma tidigare. hela världen rasar inte. Utan det är ju han som missar mammas mat:P haha

Nä ushhh boken kallar....Daniella läs mig. hahah=P och man måste ju lyda order.

Books

Idag vaknade jag tidigt med en konstig känsla i vänstra örat...FAN FAN FAN tänkte jag inte öroninflamation. Men det kan inte vara öroninflamation för då brukar jag har så jävla ont och nu kändes det bara obehagligt. Jag gick upp och kollade på tv lite när mamma frågar om jag känner mig febrig och om vi ska ta en liten promenad idag så att jag får luft. Jag svara nej jag känner mig inte febrig men jag känner mig inte frisk iheller. Då sa hon ja men då kan vi ta en promenad till mobilia och kolla bokrean. Jag bara visst. Jag har ju så tråkigt här hemma nu så jag har inget emot att köpa någon bok. Vi gick till mobilia efter filmen. och in i bokaffären. Där hitta ja massa böcker jag ville ha. Men tog bara 2. Syskonkärlek och i taket lyser stjärnorna. Mamma betala. Hon bara ge mig dem så betalar jag dem. Sen föreslog jag att vi skulle gå och äta på Mcdonalds innan vi skulle hem igen. Och vem fan stöter jag inte på i kön....CHARLIN. O NEJ TÄNKTE JAG. Jag har ju sjukat mig och vet inte om jag kommer att gå till jobbet på måndag och så stöter jag på henne där. Jaja vi åt iallafall sen gick vi hem. När jag kom hem va jag helt slut i kroppen så att jag gick och la mej och började läsa Syskonkärlek. Sen somna jag och nu är jag vaken igen. Har läst lite till. Och tänkte bara ta en paus för att skriva här.  Min bror kommer hit idag eller rättare sagt ikväll. Hoppas att han inte blir smittat. Får väl hålla mig på avstånd.

Nu ska jag lägga mej och läsa igen.


Kramar

Kenny Wormald= HOT HOT HOT

Såg nyss "Center stage turn it up" IGEN. hahaha men vafan jag hade inget att kolla på och han som spelar Tommy i filmen han är ju verkligen riktigt sexig. Och hans dialekt haha man dör nästan. Plus så är jag svag för killar i träningskläder=S Då menar jag inte när han har ballerina kläderna på sig utan jag menar träningskläderna. Och om ni ser filmen så ser ni hur han dansar och allt haha. Ni kommer att förstå. Riktigt ögongodis.
I verkligheten heter han Kenny Wormald. Och jag hoppas verkligen att man kommer att få se mer av honom.
Filmen är riktigt bra och den rekomenderas starkt *ler* Ni kommer nog inte ångra filmvalet.
Om ni gillar dansfilmer så kommer ni älska denna.


Hund

fanns inget speciellt på tv. Satt och kollade på en film fast vet inte vad den heter.

Fick nyss ett samtal av min systers man jalle. Han undrade om jag ville ha en hund. Deras förra hund Queen har fått valpar. Och 1 valp tillhör min systers familj för att dem som har queen fick henne gratis. P g.a att queen inte gick ihop med deras andra hundar. Iallafall så har queen fått valpar och dem är 2 veckor gamla. Jag tacka nej för jag känner att jaginte har tid eller ork att ha en hund nu...Tråkigt men sant. Dem är ju bra sällskaps djur och bra vänner. Snällt av dem att tänka på mej iallafall. Han sa att han skulle fråga mej först för att när dem hade queen så kallade jag henne min hund. Det är en amstaff. och jag vill ha en mindre hund.

Nu ska jag kolla på våra bästa år hahaha...evighets serie men man fastnar i den. VILKEN NÖRD JAG ÄR HAHAH


Sjuk

Hej. Jag är fortfarande sjuk. Näsan bara rinner hela tiden och jag har börjat få ont av att snyta mej så jag sätter på vaselin på näsan men det dröjer inte länge förens jag måste snyta mej igen. Skit jobbigt. Och feber har jag också.

Jag som skulle ut i helgen. Men jag sa till Marie att det blir bättre nästa helg så att jag kan bli frisk. Det är ju inte alls kul att gå ut och dansa och dricka när man är genom förkyld och feber haha. + Att man inte kommer känna smaken på drickan eller något. Nä ushh det får vänta tills jag blir frisk.

Jag har ett problem. När jag inte sitter och skriver så kommer massa ideer upp i huvudet på mej om vad man kan skriva. Men sen när jag sitter här och skriver så får jag typ en blackout.

Ska gå och se om det finns något värt att se på tv nu;)

p.s Vad ska ni göra i helgen?

090224

Hejsan hallå. Imorse vakna jag och kände mej som en uppblåsbar ballong i huvudet. Allt jag tänkte va OOO NEJ INTE FÖRKYLNING. Men jo klart att man får förkylning. Vädret skiftar hela tiden ju.

Åkte till jobbet och fick reda på att jag bara hade morgonen idag. Så jag åkte hem efter och drack massa te och vilade.

Har nyss kollat på andra avenyn. Och ska snart sätta på någon serie. Och dricka ännu mer te.. haha kamomil och jordgubbs te man får ju variera. Jag föredrar jordgubbs. Men kamomillte ska ta bort bakterier haha det säger iallafall min mamma.

Vad har ni gjort idag?

Food and food

Hejsan hejsan... Tiden har gått fort idag. När jag kom hem efter att jag lämnat henne i skolan. Så va jag inte sugen på frukost utan på MAT. Sjukt. Jaja men jag ställde mej och gjorde makaroner med hamburgarkött. Det blev inte så gott med köttet så jag tog bort allt kött och gav det till katterna och åt bara makaronerna istället. Hamburgarkött passar bäst till hamburgarbröd har jag lärt mig idag haha.
Sen kolla jag på ett avsnitt av våra bästa år sen somna jag. Tim låg bredvid och mös med mig...vilket hon inte brukar göra.

När jag vaknade senare så kollade jag på tv sen ringde Marie och fråga om jag jobba och mitt svar blev nej jag är hemma. Hon bara ja men då kommer jag nu så kan vi käka kebab för jag är jätte hungrig. Och alla mina vänner vet om att jag älskar att äta och typ alltid är hungrig. Så jag gick ner och åt med henne snabbt innan jag stack hem igen. Jag har nyss kollat på kärlek på koleras tid tror jag den heter. Jag har sett den en gång innan men jag hade inget att göra opch den är ju bra. Min mamma har inte sett den så hon ville också se den. Men det slutade med att hon somna och jag låg kvar och titta.

Och precis när den slutar och eftertexterna ska komma så vaknar hon. Jag bara ojjj vilken timeing du vakna precis när den sluta.

Nu sitter man här vid datan. Ska läsa lite bloggar. =)

Finns det någon som läser min blogg som vet någon bra film?

Ahh just det...har ni hört att Linda rosings program ska börja imorgon. Då ska man se när hon dejtar killar hahahhaa vilket fiasko....Hela hon är helt fejkad. Botox över allt så att hon ser onormal ut...ush om någon vill dejta henne så är den nog för att hon är blond och har pengar, är känd och för att dem tror att hon är billig.

090223

Nu är jag vaken igen. Det värsta med msn är att man fastnar där när man inte ska...så jag kom inte i säng förrens 3...men skita i jag är ju uppe och klar nu. Så jag kommer ju ändå komma i tid till jobbet. plus så har jag bara morgonen idag så jag är ju hemma halv 9 igen.

Men jag hatar fortfarande morgonar. Förra veckan hade jag ju det bra jag börja 11 och sånr. nu ska man upp 6 igen...

Ny vecka har börjat nu. Så nu ska man se vad denna veckan har att ge för lärdom och att erbjuda =)

Hörs sen

Läggdags

Som jag sa innan så var min syster och tre av hennes barn (Jana, Theo och Isac) här på besök idag. Det var härligt att träffa dem igen. Älskar när dem kommer på besök. Isac har blivit så lik theo. Man såg det innan men man ser det ännu mer nu när håret har fått sin första klippning. Han är en kopia av Theo förutom att han är lite mörkare i håret. Skumt. Men det har han nog fått från sin mamma. För det är vår färg haha. Men det kanske går över med tiden.

Senare på kvällen kom min bror hit och åt. Så man kan säga att jag har träffat hela min familj idag. Bara vissa som fattas. Min bror va på jätte bra humör och förjade fråga mej om något va fel med min data, Om något behöver fixas eller omformateras. Jag bara nej inte än Datan och jag har blivit vänner nu så jag har inte märkt av något fel de sista två veckorna men jag hör av mej om det är något haha ( The computer is my life and i cant live whitout it )

Jag har städat mycket denna veckan men på något sätt så ser det fortfarande stökigt ut. Så igår bestämde jag mej för att fixa mitt rum.

Jag har ju fått nya gardiner och sådant så det ser bra ut vid fönstret. Men så när man kolla på bokhyllan så såg det förjävligt ut. I en del av bokhyllan så har jag tre fack. I det översta har jag typ parfymer och bodylotion och andra krämer. På andra delen har jag smink. Och på tredje delen så hade jag massa papper och tidningar helt i oordning. Så igår börja jag sortera alla papper som jag hade liggandes. Tömde mina lådor. Och kasta massa papper. Och så la jag alla (som jag tror) viktiga papper i en så att jag har det samlat. Och när min syster va här idag så hämta hon vagnen som har stått i mitt rum i typ två månader. Så nu ser här fint ut. Fick helt plötsligt massa plats och rummet ser större ut.

Det hände en skum sak förra veckan. Jag satt och pratade med Carolina om en kille jag hade gått på samma skola som Och som började skicka sms till mej och sådant. Han kunde be att få treäffa mej och när han gjorde det så brukade han ge mej typ parfymer. Smycken och sådan. Och när jag sa att jag inte ville ta emot det så sa han ge det till någon annan då=). Jag gav ju inte bort det men jag kände mej dum. Han sa till mej att han ville ge mej dem sakerna för att han tyckte om mej. Och på den tiden va jag en katastrof tjej. Gjorde massa dumma saker och sådant. Så jag besvarade inte hans känslor och det känner jag mej jävligt taskig för idag, för att jag lekte med hans känslor på det sättet jag gjorde. Så jag har gått och grubblat på det ett bra tag nu. Försökte ringa honom för någon månad sen för jag har inte pratat med honom på 2 år men han har tydligen inte det nummret kvar.

Men iallafall...Vi satt och pratade om honom. Och i Tisdags när jag kom hem från Danmark så hade han skrivit till mej på msn =O. Han hade en tjej som blocka och tog bort mej från hans msn. Och nu hör han bara av sej från ingenstanns. Snacka om att jag blev chockad. Han hade skrivit - Hej kommer du igåg mej, om du får detta så skriv tillbaka. Och jag fick ju det så jag skrev - Hej klart jag kommer ihåg dej. Hur är det med dig det va länge sen. Vi lyckas ju inte vara vid datan samtidigt så vi läser varandras meddelande i efterhand. Han fick iallafall mitt nummet på nytt idag så jag hoppas att han hör av sig snart. Hade varit kul att prata med honom. Och om han nu gör det så ska jag behandla honom mycket bättre. Vara ärlig från början om vad man vill och inte vela som jag gjorde förrut.

Förr så kunde denna killen göra allt för mig. Men det är inte så jag vill ha det. Jag vill ha ömsesidig kärlek och jag vill inte få att serverat till mej. Jag vill kunna klara mig själv också så som jag gör nu.

Ojjj klockan bara tickar. Dags att sova men skönt att ha kunnat skriva av sig nu så slipper jag ligga och grubbla på det när jag ligger i sängen.

Sleep tight sweethearts.


Sunday

Hejsan hoppsan. Idag är det söndag.

Igår såg jag en bra film..en dansfilm som heter Center stage turn it up. Killen som är med är riktigt fin tycker jag. Han har kill-huvudrollen.

Idag vakna jag av att min mamma väckte mej och sa att min syster skulle komma hit. Hon kom och jag busade med barnen. Jag ritade teckningar till jaga och theo. Jana fick ett hjärta där det stod jana inuti och theo fick en bil.
Det va härligt att träffa småtingarna =) och syrran förstås haha

Cellbes

Vilken dag. Nu har jag städat lite i mitt rum, vardagsrummet och tatt disken. Har även varit iväg på maxi. Jag cyklade dit och när jag va framme kom jag på att jag glömt lappen hemme så jag fick cykla hem igen. Samtidigt pratade jag med Carolina i telefonen och höll på att cykla in i en väg i en tunnel. Men jag klara mej haha. Sen när jag cyklade på en parkering så kommer en liten hund från ingenstanns så jag skriker till av rädsla för att jag ska cykla på den innan jag hann stanna. Men den blev rädd av mitt skrik så den stannade. Vem fan låter en hund vara på en parkering själv. Och så liten som den va. Man såg den ju inte..När jag hade hämtat lappen så gick jag och Carolina tillbaka till maxi och hämtade paketet. När jag kom hem så började jag hänga upp nya gardiner och renbädda min säng.

Så nu ska jag lägga mej och vila lite efter maten innan jag ska träffa Carolina igen klockan 9.

Ha det bäst


Friday

Hej hej. Idag är jag ledig. Skönt skönt skönt hahaha. I helgen vet jag inte vad jag ska göra...Blir nog inget Speciellt.
Men idag så ska jag hämta ett paket på maxi från cellbes. Harbeställt nya gardiner, påslakan, kuddar o annat. men kommer inte på vad..får bli en överraskning =). Nu ska jag hänga in tvätten som jag tvättadet igår ..

Ha en trevlig fredag

090219

Sitter här och lyssnar på Mtv. Fan vad länge sen det va haha. ska till jobbet om en stund sen hem och tvätta.

Vad ska ni göra idag?

103 kanaler

Vilken dag det har varit idag. Jobbade innan. Och när jag va på väg hem så va jag så hungrig så jag va på jätte dåligt humör. Så när jag kom hem så fick jag utbrott på min mamma. Och hon bara " och jag som hade en överraskning till dig" jag bara jag orkar inte bry mig om det nu jag är hungrig så det ända jag bryr mej om är mat för tillfället.
Så fort jag hade sagt det så fick jag dåligt samvete. Men alla vet att när jag är så hungrig som jag va idag så blir jag på dåligt humör. Jag bad iallafall om ursäkt och vi blev vänner igen.

Överraskningen va att hon hade hämtat allemansboxen på mkb så att vi kan se fler kanaler. Så nu har vi installerat och allt och har nu 103 kanaler =) fan va nice. Men Dem flesta försvinner efter ett tag och då har vi bara kanalerna vi beställt kvar. Men skita i. Vi har Iallafall mer än 1,2,4, barnkanalen, dk1 och dk2. IM SO HAPPY. HAHA.

Ska lägga mig i soffan nu sen ska jag sova....det tar på krafterna att ha gått hungrig osv. hahaha

Danmark-Denmark

Idag är det onsdag. Böjar klockan 1 idag.

Igår va jag med Charlin och hennes kompis i Danmnark. Vi åkte inte vilse tack och lov. Och det va kul på Expremintariet. Och en annan sak jag la märke till är att fan vad snälla dem är i Danmark och hjälpsamma. Jag kom hem vid 8 på kvällen. Hade tur med bussar och tåg hela dagen. Vi stressa till centralen för tåget gick 14:02 och vi va framme 13:50 Så skulle vi hämta ut biljetter men biljett automaten klyddade så jag tog en annan. Sen va klockan nästan 2. Och jag skulle växla Charlins kompis pengar till danska. Så vi sprang in på forex för att växla. Jag bara "Jag behöver växla dessa till danska" då svarar han i luckan. Hur gamla är ni" jag bara "ehhhh.......20" (jag va så stressad att jag inte ens kom på min ålder direkt" Han bara " har du leg" jag bara "ja" så fick han se de och så växla jag. Sen la jag pengarna i hennes väska och sa att hon fick lägga dem i plånboken på tåget för att vi inte hade tid nu. Sen sprang vi till tåget och HANN MED DET =).

När vi väl va på tåget så sa jag till henne att lägga ner pengarna för att nu hade hon tid haha. Och den kom jag att tänka på att varför behövde han veta min ålder och se mitt leg bara för att jag skulle växla pengar. Det va ju inte precis som om jag skulle köpa alcohol eller cigg eller något sådan. Sjukt. Han kanske trodde att jag skulle kidnappa flickorna hahaha bara för att vi va så stressade.

Jaja allt gick bra. Och jag har varit så trött sista dagarna så nu har jag seriöst sovit i 12 timmar. Jag somnade efter 22 igår och vakna 10 idag. Känner mej utvilad =) skönt.

Nu ska jag käka lite och göra vid mig. Hörs senare

090216

Nu har jag hunnit jobba, sova en stund, äta, kolla serier och ta ett bad.

Va så trött när jag kom hem idag vid halv 6 kunde ju inte somna imorse. Så jag somnade bums när jag la mej i sängen. Är fortfarande trött så ska snart lägga mej. Det blir en lång dag imorgon. Jag ska ta med Charlin och hennes kompis till Danmark till expremetariet. Fast det är typ allt jag vet. Hennes mamma är så dålig på att berätta saker fast att jag skicka sms innan ikväll om när jag börjar imorgon så har hon inte svarat mig. Så jag får sätta väckaklockan på tidigt imorgon så att jag kan se om jag har fått mess. Jag vaknar annars inte av sms. Och jag har sagt att jag vill ha vägbeskrivning och sådant också. Jag vill ju liksom inte gå vilse. Och är det nu så att jag inte får de. Så kommer jag inte lämna sverige hahahah. Måste ju tänka på att jag har 3 ansvar. Mig själv Charlin och hennes kompis. Så det är ju ingen bra ide att gå vilse.

Nu ska jag se desperate housewives och äta kexchoklad sen ska jag nanna kudden. Och drömma bra drömmar.

God nattt

Tick tack

Ju mer klockan tickar desstu tröttare börjar jag bli. Nu har jag tagit stor disken. och kollar på del ett av kniven i hjärtat. Jag sett den miniserien innan men jag tycker att den är bra och jag har inte sett den på år nu hehe.

Nu ska jag in i duschen och sen fixa mig. Ute snöar det IGEN :(.....Vår vår vart är du?..

Week-End

Godmorgon.
Idag börjar jag inte förrens 11 men vakna halv 7 och kunde inte somna om.

Tänkte uppdatera om min helg.
I fredags va jag bara hemma med carolina och såg film. Vi såg Yes man. Men vi trodde att den skulle vara bättre än den va men det va inte slöseri med någon tid. haha

I lördags så städa jag lite för att göra mamma glad. Sen lagade jag Tacos för att jag inte ville att hon skulle äta själv på Valentines day. Efter så fixade jag mig innan jag skulle iväg till Romanas fest. Då en en kille från min gamla skola ringde och ville träffas en stund. Jag jag gick och möte honom och han körde mig till Romana.

Hemma hos Romana så Käkade vi också tacos ( hade jag vetat att vi skulle äta de där så hade jag ju självklart inte lagat det hemma också). Sen plockade vi undan och tog fram spriten sen körde vi drickleken allt eller inget. Tro mig....man fick veta mer om folk än vad man skulle vilja haha. Men vi va typ 10 Tjejer och 1 kille där haha. Vid 1 så stack några av oss ut till Amore och dansa. Alla tjejer fick rosor där...Och jag älskar rosor så jag blev jätte glad. Ända felet var att dem stängde redan klockan 3 på natten och ingen ville hem så vi bestämde oss för att dra hem till romana ihen och efterfesta. På vägen träffa jag en gammal killkompis så jag hälsa på han. Så jag och 1 tjej till kom efter Och trodde att dem andra hade gått in i trappan. Så fanna han som hade kört mej till Romana och 2 andra tjejer där. Så jag ber dem att öppna men då blev en tjej kaxig och HELT plötslig så skulle hon slå mig. Jag bara tänkte vad fan e det med dej jag bad dej bara öppna dörren. Men hon slog aldrig. Hitta dem andra sen vid busshållsplatsen för en tjej hade blivit trött och ville hem.

När hon hade åkt så stack vi hem till romana igen och fortsatte att dricka. Jag blev så full men jag spydde inte tack och lov haha.

Kom hem vid halv 8 och somnade gott när rummet hade slutat snurra.

Igår när jag vakna så kände jag mej verkligen inte nykter. Jag höll på att snubbla när jag kom upp från sängen. Så Carolina kom hit med en 2 Liters coca cola...Som jag satt och drack. Och den gjorde verkligen underverk. Min baksmälla försvann. Sen tvingade hon mej att äta pizza och glöass till efterrätt. Ushhh blev full igen men på mat denna gången haha.

På kvällen så såg jag filmen snow buddies. Gullig film haha.

Idag börjar jag som sagt 11 och vi ska vara hemma hos hennes mamma. Jag vet inte när jag kommer hem idag. Men jag vet att jag har en stor disk så tänkte ta den nu på morgonen.
Någon som vill komma och diska mot betalning????? PLEASE hahaha.

Haha just de. När vi kom hem till romana på efterfest så börja jag tala engelska hahahah FRÅN INGENSTANNS. Haha vi hade 2 svarta killar med oss så det kom inte från ingenstanns men dem snacka engelska med mig men fattar svenska så jag börja prata engelska haha. Bra engelska också...haha jag är så osäker på mitt uttal och sådant när jag e nykter men dem sa att dem tycker jag va bra...haha han ena sa att han ger mej 10/10 i betyg hahaha

Ha en fortsatt trevlig morgon och Måndag. Finns ju faktist dem spm gillar måndagar. men jag förstår inte varför hehe

Kram

Happy birthday Romana - 22 år idag

Kom nyss hem.

Va hemma hos Romanas farmor och firade henne. det va trevlig vi satt och pratade.

Och någon hade stött till knapparna på spisen så att den va på. Och farmorn hade satt kaffeburken som är i plast på spisen. Så den gick i sönder på botten och kaffet trilla ut. Så det lukta kaffe och bränt plast haha. Olyckshändese. Så det va bara till att vänta tilld det hade svalnat sen börja vi städa undan alla kaffebönorna så att farmodern skulle slippa göra det sen.

Romanas mormor va också där. Hon hade köpt en jätte fin väska till romana i födelsedags present. Så när jag blev ensam med henne så fråga jag henne vart hon köpt den...Hon kommer från simbawe så vi snacka engelska. Och jag är ganska osäker på mej själv när jag snackar engelska men hon tycker att jag pratar bra... Så här blev vår dialog..

Daniella- Where did you bye that bag is so beautiful?
Mormor- In the city. I dont know the name of the store or the street. But i can show you. I bye all my bags from that store.
Daniella- Can you?
Mormor- Yes i can show you next week.
Daniella- Yes please, I wanna have one of those the are beautiful.
Mormor- I can ask so they put one away for you.
Daniella- Yes please. i will call you next week so that you can show me. Thank you =)
Mormor- No problem

Nu ska jag ut och träffa Carolina snabbt. Bloggar mer sen.....Kramisar

God natt

Nu ska jag snart gå och lägga mej. Jag ska bara skriva här, Borsta tänderna och sen i säng.

Jag gick och va sarkastisk mot min mamma innan. Hon bara Vaddå la inte du fram kött. jag bara nej jags a ju till dig att du skulle göra de. Sen så gick jag och diska disken hon egentligen skulle ta. Och när jag va klar så kom hon in i köket och frågade mej vad vi skulle äta till middag. Jag bara jag sa inte äta jag har förlorat aptiten. Hon bara e du irriterad på mig. Jga bara ja för de enda du har gjort i 2 dagar är att spela på din jävla laptop. Hon bara jag har slutat nu. Jag bara ja okej. Så när hon skulle ner och posta ett brev så fråga hon om jag ville ha nått. Jag bara det brås på vad. Hon bara vad vill du ha-. Jag bara vaniljmunk. Och när hon kom upp igen så fick jag de. Hon bara e du på bättre humör nu. Jag bara ja. Sen spela vi en omgång yatzi.

Nu ska jag gå och drömma sötta drömmar...Får se vad hjärnar har planerat haha. God natt

By the way

Jag är inte en bortskämd liten snorunge...om ni nu uppfattar mitt förra inlägg som de. Utan jag gör ganska mycket här hemma också. Jag får inte allt serverat till mig. Utan här hemma så sammarbetar vi...och för att det ska gå så måste vi båda hjälpas åt


11 Februari 09

Då är det bara några dagar kvar till alla hjärtans dag. På lördag sker det för dem flesta. Men jag tänkte att istället för att köpa något till en kille detta året så tänkte jag visa mamma att jag älskar henne. Kanske köpa någon fin blomma till henne ( nej ingen ros haha ). Och så laga mat. Jag ska äta 2 ¨gånge rpå lördag. Först med mamma för vill inte att hon äter ensam på alla hjärtans dag och sen är jag ju bjuden på middag hemma hos Romana. Men va fan...skita i jag går ju ändå inte upp i vikt hur mycket jag än trycker i mej. Och jag är ju typ alltid hungrig. =)

Va och handlade choklad ask idag. Letade och letade tills jag hittade sjödjur...1 kg. Dem är goda. Choklad med nougat i.

Nyss kolla jag på 90210. Spännande avsnitt faktist. Rekomenderar den serien starkt.
Min mamma har suttit vid datan hela dagen idag också. Jag bad henne diska och lägga fram kött medans jag va och handla choklad och letade efter nudlar.
( komisk berättelse ) Men när jag kom hem så va disken kvar och inget kött framlagt så allt e fryst fortfarande. Hmmm klockan är halv 8 och man undrar ju vad man ska äta.

Ja jag letade efter nudlar för vi skulle "egentligen" ha ris med nudlar och kött idag. Men när jag kom ner på coop så hade dem bara nudlar med kycklingsmak. Och jag är ute efter biffsmak. Så jag gick till gamla AGs och kolla där. Dem hade inte heller biffsmak. Så kolla jag även på ÖB och dem hade inte heller. Så jag sa till carolina...Jag ska aldrig mer jaga nudlar.
Och det värsta va nog att gamla AGs (kommer inte på nuvarande namnet) Knappt hade några varor över huvud taget. Man såg massa tomma hyllor. Dem kanske har gått i konkurs. Men jag börjar få feta spel. För varenda gång man ska ha något så hittar man inte det.

Nu ska jag gå och vara lite sarkastist mot mamma :P. Så hära typ....

HALLÅ KLOCKAN ÄR HALV 8.....MAT MAT MAT MAT ELLER HAR DU HELT GLÖMT BORT VERKLIGHETEN. VILL INTE DIN MAGE HA MAT...MIN VILL IALLAFALL. OCH EFTERSOM DU INTE LAGT FRAM NÅTT KÖTT SÅ KAN JAG INTE LAGA NÅTT.

hahahhahahahaha


2009-02-10

Ansnittet av AA va bättre än förra veckan. Men nästa vecka kommer hästen tillbaka...Längar Hans dialekt är så himla skön haha.

Fick nyss ett telefonsamtal från Charlins pappa som undrar om jag vill vara med och fira min kompis romanas födelsedag med deras familj på torsdag. Romana är Charlins storasyster. Och mitt svar blev ja det vill jag jätte gärna. Det ska vara hos deras farmor. Och han sa även att om jag inte vill så kan jag bara lämna Charlin där. Jag bara nejdå jag säger inte nej till lite tårta hahaha. På skoj då. Men det ska bli kul.
Vet bara inte riktigt vad jag ska köpa till henne. Har inte träffat henne på ett tag nu.

Men funderar på att köpa en stor chokladkartong. Hon ÄLSKAR choklad. Och sen måste jag bara komma på något mer.

Hon ska ha middag hos sej på lördag med middag, och så ska vi dricka, spela spel och dansa haha det stod iaf så i smset jag fick.

Så jag är iallafall inte ensam på alla hjärtans dag.

Nu ska jag sätta på en film och lägga mej i sängen. inte för att sova då utan för att det är mest bekvämt. ;)


Riverside

Hejsan.
Andra avenyn börjar snart så tänkte bara tjecka in här lite först.

Jag hoppas att detta avsnittet blir bättre än förra. Jag är jätte glad för att hamza är med igen. Det bästa i serien är helt klart när roxana, Hamza är med...men det har även blivit spännande nu när vissa fått reda på att dem har HIV.
Jag vet att man kan se det på datan redan 9 på morgonen men jag fördrar att se det på tv denna säsongen för det är ju bara hälften av tiden som den visades innan. Synd tycker jag....

Har ni läst det att Chris brown misshandlade Rihanna :O jag blev chockad när jag såg det i metro imorse. Sen så har man ju sett de på internet också. Han kan riskera upp mot 9 års fängelse för detta. men det tror jag inte på. Han är ju känd och dem brukar oftast komma undan med det mesta. Kolla bara Paris hilton för fortkörning, Hon fick bara 24 Dagar. Och va inte ens där hela den tiden utan en del av tiden va hon ju på sjukhus.
Jaja men Rihanna ska tydligen blivit misshandlad rejält.
Är det inte lite fuskit ändå att kända kommer undan med det mesta? Jag menar dem är ju också vanliga människor förutom att fler människor vet vem dem är p.g.a deras jobb. Nu kommer vi till detta igen med orättvisa. KÄNDA OCH POLISER. vet man inte än vad man vill jobba med så tycker jag att ni ska försöka bli något av de. Ni får ju fördelar. Pengar, Mindre fängelsestraff, Och massa fans. Men blir ni poliser så får ni mest fiender, För de e inte många som gillar poliser. Jag är iaf en av dem. Eller iaf dem flesta poliser. Man kan ju inte dra alla över en kant.

Jag badade nyss med citron olja i vattnet. Hela jag luktar citron hahaha Gott och Fräsht. Eller vad säger ni?.

Nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan. Finns det någon här som gillar Andra Avenyn?

Kram

spel och snö

Saknar vår och sommaren. Då man slipper att springa runt med så mycket kläder. Idag eller rättare sagt Nu snöar det som bara den ute. Sverige vädret är sjukt. På vintern snöar det knappt sen börjar det typ i februari När det enligt kvartalen ska bli vår i mars. Ush.
E lite sur på mamma. Hon har varit sjuk sen i torsdags och så skulle hon till jobbet idag. Men när hon kom ner i cykelkällaren ser hon att hon har punktering på däcket. Så hon bestämmer sig för att stanna hemma. Och så sa hon att hon då kunde gå ner till MKB och fråga lite och ta brochyrer så att vi kan få mer kanaler. och dem har öppet mellan 9 o 15. Och jag har typ påmint henne hela dagen. Och nu när jag kom hem så fråga jag hur det gick?. Så sa hon vaddå? jag bara ja på Mkb. Hon bara jag har inte vatt där. SÅ HON HAR SUTTIT VID SIN JÄVLA LAPTOP HELA DAGEN OCH SPELAT SPEL.  Och nu tror hon väl att jag ska gå ner imorgon. Blir så arg.
När hon väl har satt sig för att spela så får inget störa henne. Och det värsta är att när hon gör mat och man e hungrig. Så medans hon väntar på att det ska bli klart så spelar hon. Och glömmer bort tiden så jag får springa här och säga att maten är klar...Hallå..Kommer du... Hon bara ja snart. Helt inne i det jävla spelet. Om man vill ha nån att äta med så får man verkligen kämpa. Men nu är detta tack och lov inte varje dag. Utan bara ibland.

Ska kolla lite serier nu.

IDAG ÄR DET ANDRA AVENYN =)

hej bloggen

Helgen har varit lugnt. I fredag så skulle jag och Carolina kolla på film men det gick inte för min data la bara av hela tiden. Och i lördags blev det film Vi såg the bunny house. Och igår Händer inget typ.

I natt somna jag vid 1 och vakna utan någon andledning vid halv 4. Och det värsta va att jag inte kunde somna om. Så jag satte på en film och låg i sängen och kolla. Vid halv 6 hör jag att min mammas alarm går av och det gick av vart 10:de min i en halvtimme. Tillslut gick hon upp och sa ligger du här vaken. Jag bara ja. Hon bara varför sover du inte jag bara jag kan inte med det är lugnt kan sova när jag kommer hem för har bara morgonen idag. Sen satt vi och åt frukost och drack te tillsammans innan jag skulle med bussen. Har även tvättat idag. Och käkat Hamburgare till middag Gott=). Ska gå och äta lite glass nu sen ner och hämta upp tvätten. Sen sova haha det är de bästa jag vet fast inte på natten.

Ha det bra

Poliser och Rosengård

Jag kollar just nu på debatten på svt om poliser och rosengård.  Rosengård är inte så hemskt som alla utmålar det till att vara. Poliser är inte så oskyldiga iheller. Dem kan stanna en invandrare mitt på stan som inte har gjort något och börja provisera denna personen. Bara för att personen ska säga eller göra något så att dem kan sätta dit personen för brott mot tjänsteman. Dem flesta poliser är helt sjuka i huvudet.

Och jag förstår inte varför poliserna inte fårsparken efter denna videon utan dem blir omplacerade istället så att dem inte e i kontakt med omvärlden under arbetstid. Va fan. Om man gör något fel på sitt jobb så får man ju sparken. Varför är det annorlunda med poliser. Dem bör få samma staff som alla andra dem är ju människor. Men om dem går utbildningen till att bli polis eller är polis så bör dem ju veta att man behandlar alla lika. Invandrare som svenskar liksom. För vi alla är människor och bör få ta konsekvenserna för vårt handlande.

Och dem har ju bevis mot dem 2 nu. Hade dem fått ta konsekvenserna av sitt handlande så hade det kanske blivit bättre i omvärlden får då kanske dem andra börjar tänka lite mer. Och börjar behandla människkor med respekt utan att trakassera folk fysiskt och psykiskt. Alla har sin rätt i samhället. Och alla bör ta sitt ansvar. Om alla hade gjort det så hade vi kanske haft det bättre i världen.

Jag är jätte arg.
  DEM BORDE FÖRLORA SITT JOBB.

Kan ni tänka er om dessa hade satts i fängelse. Dem hade blivit misshandlade till döds. Så om dem liksom bara mister jobbet så hade jag varit nöjd.

Fika

Jag är ingen fika person. Jag har fått samtal från avlägsna vänner (om man nu kallar de så) Som frågar. Hej varför hör du aldrig av dej så att vi kan ta en fika...och mitt svar blir alltid detsamma..jag svarar..jag fikar inte. Och då menar jag att jag går inte och träffar någon på något fik och sen sitter däröverlänge och snackar och sen går man åt varsit håll. Jag är en person som älskar att äta. Men om jag ska ta en fika med någon så menar jag på att då går man kanske på stan och handlar eller något o sen om man blir hungrig eller nått så sätter man sig o ÄTER. Sen går man runt igen. Eller så går man bara och äter. Men jag kan inte sitta hur länge som helst och FIKA. Det är inget jag prioriterar. Jag antar att jag inte kommit in i det än. Och jag får inte ut något av att sitta och snacka en massa skit med någon jag annars knappt pratar med. Om denna personen nu är så himla intresserad av vad som försigår i mitt liv så kan hon liksom ta upp luren och ringa. Och inte alltid lita på att jag ska höra av mig. Jag har daglig kontakt med dem jag umgås med men jag Hör inte av mig till personer som aldrig har tid med en när man ringer dem och sen skyller på att man aldrig hör av sig. IT TAKES TWO TO TANGO. Inte bara en.

Va tvungen att skriva av mig för jag blir såförbannad på att folk hela tiden ska kritisera och klaga på mig.

Nu är inte detta riktat mot någon här så att ni vet.

Tror jag ska ta och dricka lite te nu och sen lägga mig. Verkar som att vi räddade bilderna i tid för jag får inte igång datan nu Så jag sitter vid den bärbara och lyssnar på R.kelly- i belive på youtube.

God natt


Mina bilder är räddade

Maten blev jätte god. Jag har fått tillbaka lite av min gamla matlust. Men kan inte äta fullt lika mycket än.
Men det sjuka är att nu har jag fått ont på hägra sidan av halsen. KAN MAN ALDRIG FÅ VARA HELT FRISK?

Jaja nog med klagande. Carolina va här för en stund. Vi pratade i telefon så berätta jag att min data klydda så sa hon att jag kan skicka mina bilder till henne så sätter hon dem på en skiva. Men min data dog hela tiden så jag hade aldrig kunnat skicka över alla bilderna innan den hade dött igen. Så min ängel kom hit med ett usb minne så att jag kunde överföra alla mina bilder dit. Och det gjorde jag =). Det är ju bilderna som är viktigast för det är ju minnen. Och Dem bilderna finns ju inte att få tar i någonstanns. Så som musik gör.

Jag har väldigt tur som har en sådan vän som jag har. Hon är underbar.

Imorgon så ska jag och Charlin på bio. Men jag vet inte vilken film vi ska se eller om hennes mamma ska med. Men valet av film överlåter jag till dem haha;).

Tim ligger här i soffan och myser.


Pommes i ugnen =)

Håller på att laga mat. idag blir det kotletter, pommes och bea sås. Som jag älskar. Finns ingen godare sås. Eller jo det finns det ju men det brås på vad man ska äta...Bea sås passa iallafall bäst till detta.

Min data har klyddat med mej någon dag nu. Men har äntlige lyckats få igång den...Tror det är fel på fläkten Så jag ringde min systers man och frågade honom. Så hära blev vårt samtal.

Jag- DU.....Min data klyddar det låter som en söndrig bil, att man får igång motorn sen släcks den. Asså fläkten vill inte gå igång på riktigt.
Jalle- Hmm låter som att du behöver en ny fläkt
Jag- Okej =S
Jalle- Jag ska kolla här hemma om jag har någon.
Jag- Nej det är inte lönt för jag kommer ju ändå inte få den på ett tag för du kommer ju aldrig
Jalle- Är du säker på det
Jag- ja typ =S när va du här sist?
Jalle- Ja okej :£men jag ska kolla ändå så hör jag av mig sen
Jag- Okej tack hejdå=)

Haha.

När min data inte sätter igång så får jag panik här hemma. Jag har en bärbar också men den är så seg. Och jag har ju alla mina saker på denna. Så den är mer bekväm.

Nu måste jag gå och steka köttet. Och fixa såsen. Men hör av mej sen om inte datan dör =( för då vet jag inte om den går igång igen. Måste iväg och köpa ny fläkt. Men måste få tummarna loss först till att gå o göra det.

Kväll

Nu har snart hela tisdagen flygit iväg. Och efter att man har jobbat imorgon Så är det mindre än halva veckan kvar. Och då menar jag vardagarna.

Vad har ni gjort idag?

Själv så har jag kollat serier och vilat. Ska snart hoppa in i duschen sen så ska jag gå och lägga mej.

Jag är jätte sugen på choklad men jag hittar inget någonstanns. Videon är fortfarande öppen. Men ska försöka att låta bli att gå ner och handla. Måste tänka på tänderna.

Har ni hört låter "i belive" med R.kelly. Den är härlig.

Sov gott och dröm söta drömmar.


090203

Det är så tråkigt. Ushh. Alla jobbar. Och jag har hunnit kolla på One tree hill nu  Och diskat en stor jävla disk.
One tree hills avsnitt denna veckan va bra.
Och angående disken så fattar jag inte. Vi är två människor som bor här. Och 2 katter. Hur i helvete kan man ha så mycket disk. Sjukt asså. Men nu va det så att igår orka varken jag eller mamma diska men vi diska i söndags. Och nu va de jätte mycket. Jag gillar inte alls att diska o städa. Tråkigt tråkigt TRÅKIGT.


Jag är så lat=(

Hemma igen. =) ska lägga mej i sängen och titta på One tree hill.

Det blir många serier idag att se. Skönt att dem är tillbaka med tanke på att dem inte kom ut förra veckan. Det är spännande nu haha.

Det är skönt att man bara kan slappna av resten av dagen. Jag orkar ju inte göra så mycket för kroppen känns tung.

Hörs sen. Ha en bra dag allihopa på jobbet och skolan

Yes

God morgon...yes serierna finns ute idag =)
The secret of the american teenager, one tree hill, Gossip girl, Kyle xy och how i met your mother. Och sen kommer ju förstås andra avenyn på tv ikväll=)  

Nu ska jag gå o göra mej i ordning. bussen avgår snart...hörs när jag kommer hem ;)


Läst klart!

Jag följer massa bloggar vis blogglovin. Men mina Favorier är blondinbella, kenza och mammabecka.

Blondinbella och kenza har så skön stil. Bra smak i kläder och ser fräscha ut. =) älskar sådant.

Sitter och dricker mitt jävla te nu=( ushh. Har blandat kamomill med jordgubb. Smakar gott men som jag sa innan tråkigt att dricka själv. Det är typ en drink man dricker när man har sällskap när det är en kall vinterdag. Eller när man e sjuk. Och det jobbigaste är nog att mamma är på mig om att dricka kamomill för det tar bort virus och bakterier. Vet inte riktigt om jag tror på de. Men orkar inte höra hennes TJAT så jag är en snäll flicka istället.

Alla tjejer där ute borde verkligen läsa " dumpa honom" man känner igen sej i vissa saker. Visst den kan bli långtråkig ibland men man lär sig saker. Och om man följer dem så kanske man slipper sitta som jag har gjort och vänta på att telefonen ska ringa.

Så om de finns någon snygging där ute som ber om mitt nr så ska jag helt enkelt säga .....Mitt namn är ...... leta upp nummret. Och gör dem de då så är dem kanske något att ha.  För så himla svårt är det inte att leta upp information idag vilket också är ganska kasst tycker jag. Och det stod även i boken att, Så lång tid det tar för oss att lägga märke till en snygging så har dem redan hunnit kolla in oss dubbelt. Om dem då är intresserade. Och det står att om killarna verkligen är intresserade så säger dem det. Och allt det dära om att killar är förblyga för att ta första steget o.s.v stämmer inte om dem verkligen är intresserade..

Haha det är svårt att förklara...men värt ett försök.. läs den.
 
Och för dem som hatar att läsa och aldrig läst ut en bok. Så prova att läsa " pojken som kallades det" av dave pelzer. Den är verklighetsbaserad.. Skit bra. jag grät typ igenom hela boken. Och hade problem med att lägga undan den.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng...Sov gott


hej

Kollade nyss på filmen fucking åmål. Har hört talas om den på sista tiden. Såg den för länge sen också. Men hade glömt handlingen. Filmen va inte så bra.

Jga fick gå hem tidigare idag. Det visade sig att hennes mamma hade vatt hemma hela dagen så jag gick dit och lämnade henne. Sen kom jag hem och vilade och läste bok. Och såg film förstås..

Jag hatar att må skit. Få då ska man dricka massa te. Och det är inte kul alls att sitta och dricka det själv =(

Dags för mig att läsa lite bloggar nu...

Kramis

Film

Ska snart hämta Charlin. Fy fan då ska man ut igen. kroppen känns tung. Men hennes mamma jobbar i Danmark och kan inte hämta henne och hennes pappa jobbar till 19. Så vill inte störa han. Vi ska nog ändå ta det lugnt. 

Jag tar med mej en film. "This christmas" så att vi har något att se. Har redan sett filmen en gång. Men får se den igen. Chris brown har en liten roll i filmen.

Hörs sen=) 

Hejsan hoppsan

Hej! Fryser fortfarande som in i helvete...Har sovit med täcke och massa filtar. Det börja med att jag sov med täcke och filten som blev min närmasta vän igår. Men vakna mitt i natten av att jag frös så jag gick o hämta en filt till.
När jag va och lämna Charlin i skolan så hade jag massa kläder på mej.
*underkläder så klart
*2 par strumpor
*2 par legging ett par tunna och ett par tjocka
* 1 par byxor
* 1 t-shrit
*1 lång tröja
*1 tjocktröja
* Halsduk
* vinterjacka

Men jag frös ändå. Sjukt konstig. Det blir att dricka massa te idag. Börjar nog bli sjuk.

har nyss ätit två rostade mackor. Och så va jag så ful att jag gick och köpte 3 Vaniljmunkar på vägen hem. Så ska snart äta en...och spara dem andra till senare. :P
Men det är ju okej jag har ju ätit frukost först.

haha nu kom miss fatty på radion haha. Vilka minnen man har till den. Lyssa mycket på den sommaren för 2½ år sen. Han va ju på malmöfestivalen 2008.

Hoppas ni alla får en bra dag =)

Sunday

Har inte uppdaterat idag: =(. Jag har mest legat och läst idag. Läser boken Dumpa honom han vill faktist inte ha dig.

Ska snart hoppa i säng. Mår inte så bra och hoppas att jag mår bättre imorgon. Har frysit hela dagen fast att jag gått runt med morgonrock och tjock filt. Filten har fått följa med mej vart jag än gått i lägenheten idag.

Ja då va det söndag kväll/natt och det betyder att man har en hel vecka framför sig med tidiga morrnar =( Ush.

Vad har ni gjort i helgen? Något kul?

Kom nyss hem

Kom nyss hem. Lyckades övertala Henne att följa med mej ut. Så nu har vi shakat på rumpan till RnB och löjlat oss till techno. För Techno gillar vi inte. Det va mycket folk ute idag. Jag hade iallafall kul.

Efter stack vi till Mcdonalds och åt. Så nu är man mätt också. Ska snart hoppa i säng behöver bara få tillbaka litte kroppsvärme.

Precis efter att vi kommit in så börja de snöa och det har snöat hela natten. Men när vi kom ut och skulle gå och äta så va det uppehåll. Så jag sa Till Carolina
- Älskling, vi hade iallafall tur med vädret haha.

Nu ska jag hoppa i säng. Klockan är snart 7. Sov gott alla och god natt för vissa och andra god morgon.


RSS 2.0