lil wayne - lollipop

Hörde nyss den låten jag hörde den för ett par veckor sen också. Och alla minnen poppar upp i huvudet på en. LAST SUMMER så va jag och festa en natt och på vägen hem så mötte jag en granne i trappan och hans kompis. Och jag satt där och pratade med dem innan jag gick hem för att sova...På morgonen ringde jag Carolina och vi gick ut och satte oss på min gård. Vi hade köpt kakor och satt där och åt och spelade kort. Jag hade sån hemsk baksmälla. Så jäkla ont i huvudet. Då kommer min granne ut och sätter sej vid oss och pratar. Jag hade lollipop på mobilen så vi satt där ute hela dagen och lyssnade på den och pratade om allt möjligt. Skit najs va det för utom baksmällan då..
Carolina its our song

090430

Idag är det sista dagen i april och valborgsmässoafton. Och mi helg har nyss börjat. Har ju varit och lämnat henne i skolan och jag ska inte hämta henne. Så hmm vad ska man hitta på idag?

Ska fixa här hemma lite nu sen ta ett långt varmt bad sen kanske gå ut lite om någon vill ut med mej. Sen får man se vad som händer ikväll.


i'm alive

Ville bara titta in och berätta att jag lever. Jag har inte haft tid att blogga. Varför sitta inne när det är så fint väder?
Jag har Haft magvärk nu sen i söndags. Men va på ungdomsmottagningen nu. Och de sa bara att om det blir värre så får jag gå till kvinnoklinikens akutmottagning. Jaha.

Fick mitt oriflame paket idag. Så gott den ena parfymen luktar. och så fick jag även en ny mascara, bodyspray, deo en mascara till med lite silverfärg i och en guldbru ögonskugga som kommer se jätte fin ut på lite solbränd hud haha.

Ska gå och läggamej nu. Har typ varit överallt idag. Imorgn är det valborg. Vad ska ni göra då?

mmm manblir ju lite sugen på korv!

I fredags när jag va hemma hos hos en killkompis med ett par andra så fick jag höra en historia.  Killen berättade den såhära typ.

En gång när darko nyss hade satt korvar på spisen så såg han mej komma cyklandes utanför. Han frågade mej vart jag skulle och jag svarade att jag skulle till min farbror. Darko sa vänta på mej jag följer med. Han kom ner och vi cyklade hem till min farbror. Vi tog det lungt där hemma. Och min farbror frågade om vi ville äta. Då stannar darko upp och ser fundersam ut men kommer snabbt ur det igen och vi åt hos min farbror. Efter typ 4 timmar när vi kommer utanför huset igen slänger darko bort cyklen och börjar springa. Jag frågar han "vart ska du.."han svarar snabbt i farten "ta min cykel" och springer snabbt upp i trappan. När han kommer in så möts han av massa rök. Jag kom upp efter honom och man kunde knappt andras eller gå in i lägenheten av all rök. Grannarna hade ringt brannkåren så dem kom. Det blev inga värre skador men brandmannen gick fram till spisen och tog tag i stekejärnet där det fanns kolsvarta korvar på och sa "mmm nu blir man ju lite sugen på korv"

Haha när jag hörde den i fredags så dog jag nästan av skratt, jag skratta så mycket att det kom massa tårar ur ögonen på mej. Så nu har jag börjat gå runt och säga "mmm man blir ju lite sugen på korv" och skrattar när jag är med dem.

Bäst före datum

Kom nyss hem. Skulle köpa med mej bröd och kattmat hem. Så när jag kom till området så gick jag in i affären och handla. När jag kommer till brödet så kollar jag bäst före datumet. Det står best före 26 april 08. Jag bara va fann.. så jag gick och tog bullar istället. Affären här nere blir bara sämre och sämre. Vem vill ha bröd där det står att bäst före datumet gick ut igår.

Nu har jag iallafall ätit mina bullar. Och fick ett mail om att min annons har lagts ut på grannar.se
Ja så nu är det bara till att vänta på at någon ska nappa. Vill inte vara kvar där jag är mer. Mamman är helt konstig plus så blir det mycket fram och tillbaka med buss per dag.

Päronkropp eller äpplekropp

Idag när jag, carolina och Sasse va ute så stötte vi på 2 av sasses kompisar som bor här i närheten. Dem va ute och promenerade med sina flickor i vagn. Vi stod och pratade med dem en stund och när vi gick därifrån så frågade jag sasse.

Jag- är samantha gravid igen
Sasse- nej hon har bara äpplekropp
Jag- va? vad menar du?
Sasse- Jo när man bara är rund om magen och ser ut som om man är gravid så kallas det äpplekropp
Jag- Skämtar du...hon ser ju ut till att vara i 8:de månaden.
Sasse- Ja men hon är inte, hon har äpplekropp
Jag- Jaha och vad kallas våra kroppar då?
Sasse- Dem kallas päronkroppar.
Jag- jag fattar inget men jaha.
Sasse- Hahaha

Asså samantha såg verkligen ut till att vänta barn. Tjock mage men knappt några höfter.

Ja man lär sig vel något nytt varje dag haha. SÅ DÅ HAR JAG ALLSÅ EN PÄRONKROPP. =S

Nu ska jag sova..god natt

söndag

Idag va jag och kolla på när vännerna spelade brännboll på gräsmattan här utanför..
Dem spela och spelade. Sen kom sasse med sin hund och dotter. Sen följde jag och Carolina med darko och robban till city gross för att köpa vanilla coca cola. Sen kom vi nu hem till mig och har bara hunnit äta.

La en beställning på Oriflame innan. Beställde 2 parfymer, 1 ögonskugga och en mascara.

Kanske ska ut med sasse och carolina sen och gå en promenad

Vad har ni gjort i helgen?

Horror movie.

Hej jag kom hem för ett atg sen efter att ha varit hos Dragan och kollat på skräckfilm. Det va jag, sasse, dragan, picki och besnik som kollade på filmen. Jag tyckte att den va överkass. Sasse blev jätte rädd och hoppa till flera gången och vågade inte gå hem ensam efter så jag följde henne. Hon bara klarar du dej själv nu då jag bara ja klart hon bara är du säker jag bara ja haha jag är inte rädd.

Jag blir inte rädd för skräckfilmer. man vet ju redan typ vad som ska hända..

Nu hade jag tänkt se en film sen sova

God natt

HAN HAR INTE MED SIG DET

CAN YOU BELIVE IT. Va fan det har snart gått 3 veckor sedan min data dog. P.g.a Att där man stoppar in strömsladden har fuckat sig. och han sa att han nog hade nått sånt hemma. Och det har han. men förra helgen hade han glömt att kolla. Och idag kommer han hit och säger att han måste veta vilken storlek det är så att han kan ta med sig imorgon... JAG KOKAR. varför liksom inte ta med sig det nu. så stora saker år det inte. Pch så kunde han ha kollat sen fixat direkt. Och han kommer säkert att glömma det imorgon också.

NÄR SKA DEN BLI FIXAD. Alla mina saker finns på den. Bilder, Låtar, Filmer...ALLT.

sandra skicka nyss sms om att vi inte kunde gå till stan istället och spela biljard. Och kolla på film imorgon. Jag sa att hon fick ta det med killarna. Så hon frågar väl dem nu. Sen skulle hon skicka tillbaka. Jag vet inte om jag vll. Har liksom inte pengar och vill inte spela...Jag gillar inte spel

Mätt

såg nyss att det är säsongsavslutning på Andra avenyn på tisdag *ledsen*.
Jaja då får man vänta på att den börjar sen igen, så börjar den säkert inte förrens till höst. jag hatar att vänta.
Serier börjar och slutar och det är lika svårt varje gång. För man undrar liksom Vad händer sen haha.

Har nyss ätit så vilar magen. Min bror har nyss kommit så ska se om han har sakerna med sig till datan o om han kan fixa den=)


Im bored

Sitter här i sängen men laptopen. Och snackar med en kille på msn som jag gick i ettan med när jag va liten. Hitta han på nattstad och kände igen honom och Carolina sa att vi gått i samma klass. men jag kände igen honom från vuxna livet jag kommer inte ihåg hur han såg ut när han va liten.. Han säger att jag va kär i honom och ritade massa färgfulla teckningar till honom med hjärtan på och sådant. And i dont remember it. Haha men han är rätt fin nu. Men lite tråkig att prata med för han är så frånvarande så man vet inte vad man ska snacka om.

Min bror kommer snart...han kanske kan fixa min dator (stationära dator) som denna killen sa att det heter hahaha


Sun sun sun

Va ute med några kompsar för en stund sen....sönt väder men det hade kunnat bli bättre om det slutat att blåsa. Vi satt och pratade om sex och sexställningar. Och killarna börja babbla om att den som skull födda deras barn först skulle ha gjort allt nasty med honom. ink. dildo frukt och massa annat. jag bara oh my god uää. Menar ni allvar. Jag och carolina satt där och titta helt konstig på dem...Jag kan säga så hära mycket att all min respekt för dem som killar har försvunnit. Är dem ens människor? man börjar undra.

Ska snart börja med mat. Blir farmarbiffar med potatismos. Sen ska jag hem till Sandra och kolla på skräckfilm med den såkallade killarna man inte har respekt för haha. Men vadfan dem är ju balla ändå =)
Dem är helt okej att ha bara  som vänner. Skulle aldrig få för mej att det skulle bli något mer.

see you later

Kvinnomisshandel

Vad ska det vara bra för. En tjej som brukade vara med mej och mina Vänner för ett par år sen flyttade in i min trappa för några månader sen.

Vi gick ut en stund förra veckan och pratade. Då sa hon att hennes kille, sons pappa misshandlar henne. Jag blev helt ställd. Jag vet vem han också är för hon träffade honom genom oss. Hon säger att när dem förlorat en match så vill hon inte vara hemma för att han är på sådant dåligt humör. Och en gång hade han låst in henne och misshandlat henne så hon fick hjärnskakning. Hennes mamma hade ringt henne men när hon inte svara så förstod mamman att något va fel och kom dit. Då öppnade killen dörren.

Hon är fortfarande tillsammans med killen för sonens skull. Han har inte misshandlat henne på över 3 månader säger hon. Och andledningen till at han inte gjort det är för att socialen har hotat med att slänga ut honom från lägenheten då. Och att han inte kommer få något bidrag.

Han skulle flytta till frankrike när det va slut mellan dem men han ändrade sig i sista stund.

Jag tycker allvarligt synd om denna tjejen. Hon är 19 år bara och har en son på 2½ år. Varför hjälper hennes mamma inte henne att bli av med denna killen.

Jag sa till henne att om hon vill så kan hon komma ner till mej och min mamma har sagt samma till henne att om hon behöver hjälp så hjälper vi henne. Min mamma är inte precis den som är rädd så hon hade lätt kunnat gå upp där om det skulle behövas.

Varför måste man slå andra...hur kan man ha ett sådant behov. Att förnedra andra för att själv må bra...Det är sjukt.
Jag blir arg...Jag har själv levt med misshandel i hemmet. Min mamma blev misshandlad.

Tycker synd om kvinnorna som inte får den hjälp dem behöver. Vissa tror liksom attd et är så i alla förhållande eller att det är något fel på dem själva. Vilket det för det meta inte är. D
et är männen som har kontrollbehov och behöver hjälp...

The female thing

Jag är riktigt förbannad. Jag fick min mens för exakt 2 veckor sen och hade den i 5 dagar. But guess what. Jag har fått den igen...fick den igår och blöder som aldrig förr. Min mens har alltid varit regelbunden och detta är sjukt. Jag blir så jävla arg. Nu är det ju helg igen...då man kan gå ut o festa och sådant och det ska ju bli fint väder. Och så ska jag gå och känna mej ofräsch och vilja duscha typ 10 ggr per dag. What tha fuck...

Men jag fattar inte att jag har fått den igen efter så kort tid. kan det vara något fel.. om man har mellanblödningar så ska man väl inte blöda så mycket?

Någon som haft samma?

hejsan hoppsan

Dem sista dagarna har jag knappt varit hemma. Det har varit så fint väder ute. Idag hände en sak...jag och min mamma skulle gå o handla och så ser vi massa valpar på gräsmattan. Amstaff valpar, dem va svarta med lite vit på nosen och halsen. Skit söta..Min mamma vill egentligen inte ha amstaff hund. Men hon ville gå fram och se på dem, så det gjorde vi. Ägaren sa att dem va leveransklara idag och hans son va också där. Valparna skulle kosta 5500kr. Man fastna för dem men jag vill ha en liten hund. Men min mamma funderar på om hon ska köpa en. Vi ska i såfall dela på priset men det kommer bli hennes. När vi gick därifrån så sa jag till mamma

"Så söta dem va"
hon bara "ja visst va dem"
 jag bara " och dem va ju inte dem ända sonen va ju också skit snygg"
min mamma "hahahaha"
jag bara " vad?"
Min mamma " jag vet varför du fastna för honom, det är för att han påminder om muhammed" (mitt ex då och första kärlek)
jag bara va gjorde han, det märkte jag inte haha"


Vet ej om vi ska skaffa en hund nu. Det återstår att se helt enkelt.

Guess what? Tomorrow is it friday, HALLELUJA. Då börjar helgen=) och det ska vara typ 20 grader då har jag hört. nice.

God natt inlägg igen

Idag har jag inte bloggat för jag har knappt varit hemma.
När jag vakna så gick jag hem till en killkompis och hjälpte han att skära grönsaker för hans flickvän fyller 18 år idag så hon skulle ha tjejmiddag och skulle bjuda på tacos. Så när jag hade hjälpt honom så gick jag och Carolina hem till mej och åt sen gck vi ner och hyrde filmen the woman. Vi va 3 tjéjer som kolla på den men vi fatta inget av den för vi snacka mest typ. Sen nu är jag hemma och ligger i sängen med laptopen i knät. Ska snart sova. Ärrrrr såååå trött haha. Det blir man av att lägga sig på morgonen haha. Men det va helt klart värt det=P

Sleep well and dream beautiful dreams .

Min fasta dator

Min fasta dator har lagt av helt...min bror och min svåger tror att det har att göra med strömintaget (lådan som ger ström i hela datorn). Så min svåger kommer kanske hit på måndag och bytar den. Han skulle se om han hade en sådan strömbox hemma som ska sitta i datorn. Det är anledningen till att jag varit kass på att skrva. Men min laptop är jätte sölig så man fr typ panik på den och vill kasta ut den genom fönstret. Provade innan att sätta på den men efter 20 min fick jag spel och stängde den för den hade inte ens laddat klart så man kom inte in någonstanns. Och just nu sitter jag med min mammas laptop. Den är bättre men på denna kommer det en massa popuppfönstren. Så GISSA om jag saknar min fasta dator haha.

Men annars har det varit en fullspäckad helg. Igår eller rättare sagt i fredags ( har inte sovit än ) så jobba jag till sex sen var den hem och fixa sej för jag skulle på en inflyttningsfest. Och på festen hände en konstig sak. Carlina drack sprit. Hon har aldrig druckit i hela sitt liv och är snart 23 år. och i fredags drack hon för fösta gången. Min söta gumma.
Och lördagen börja med att jag vakna sen gick jag ut med ett par kompisar sen gick jag hem och fxa Tacos, Fy fan vad gott det är haha. Sen gick jag och carolina ut igen och hem till sandra och så satt vi där lite innan vi gick hem till mej igen och kollade på film.

Och en annan sjuk sak har hänt denna helgen. Inatt fick jag sms från en kille jag inte har hört av sen i december. En kille jag har känslor för. Snacka om att jag blev chockad och glad. Jag vet om att han inte vill ha ett förhållande. Men man blir ju glad bara man får träffa honom och se honom sen får man ju skita i känslorna....så länge allt känns rätt. Eller? Han vet vad jag känner för honom. Och jag vet vart han står liksom. Och jag är nöjd bara jag får träffa honom. Jag kom med en bortförklaring när han fick veta. Om att jag inte kan styra över min känslor men att jag ändå inte vill ha ett förhållande med honom för att jag kan inte ha det med en person jag inte litar på hahahha. Jag är ganska bra på att ´bortförklara saker. Det är ju en bra egenskap IBLAND hahahah.

Nej ushhhhh mina ögon håller på att gå i kors, dags för lilla Daniella att stänga av denna laptopen och lägga sig och sova:P

 Men först har jag ett par frågor som ni gärna får svara på.

Hur gamla är ni och vad tycker ni om denna bloggen.
Har ni några önskemål på vad jag ska skriva om. För ibland får man bloggtorka hehe
Och till sist..HUR HAR ER HELG VARIT? =)

God natt/morgon


deprimerad

Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är för att jag är deprimerad. Och det värsta är att jag inte vet varför. Jag har varit ledig hela veckan Och bara varit hemma. Jag har känt mej trött och har kunnat börja gråta för ingenting. Tankarna bara går runt i huvudet på mej.
Idag kände jag för att göra något. Komma hemifrån lite. Och det skulle jag också...Pratade med en gammal killkompis och vi skulle kolla på film hemma hos honom. Men han hade somnat efter att han hade ätit så det blev inte av. Och pengar har jag inte heller så jag kan inte gå ut.

Jag hatar att må såhär. Det är påskafton och min bror kom förbi och åt. Visst va det mysigt. Men jag mår ändå skit inombords.

Känner mej helt slut. Och något som är konstigt är att jag har fått städnoja. Jag går runt och städar och jag HATAR att städa. Men antar att det är ett sett för mej att komma på andra tankar.
Ska ut och gå en promenad snart sen hem och sova...

Har ni haft en Glad Påsk?


090403

Sitter här nu igen...fast nu tar jag en paus från städandet. Håller på att städa mitt rum. Funderade på att vila innan. Men sen kom jag och tänka på att rummet behövde städas. Så ska städa. Sen koll apå Våra bästa år. Sen fortsätta städa. Sen in i duschen innan jag ska hämta henne i skolan. Bra planer väl...

Vet inte vad som händer ikväll. man får ta det som det kommer.

Bra gärning

Godmorgon.

I onsdags när jag hade hämtat Charlin så skulle vi ta bussen till hennes mamma. Men på vägen så såg jag en katt som jag hade sett för 2 veckor också. Jätte kellig katt och jätte go. Så jag satte mej på huk så kom den springandes och ville kella. Jag klappa den och det gjorde även Charlin. Den kändes så mager. Så jag frågade Charlle om hon ville vara med och göra en god sak för katten. Då sa hon ja. Och vi gick och köpte mat till den. 2 Portioner kattmat i aluminium formar. När vi kom tillbaka så va inte katten där så vi gick och letade lite med fick ge upp för vi hittade inte den. Men vi bestämde oss för att lägga maten där vi hade sett den. And guess what....Katten kom. Dem började äta på rekord och när jag skulle lägga upp andra portionen så trodde den att jag skulle ta maten ifrån den. Men den kom snart på bättre tankar när den såg att jag bara la dit mer mat. Det verkade som att katten inte fått mat på länge så Charlin gick och köpte en portion till. Och även den åt den med god aptit. men i slutet blev den mätt. Och kom fram till oss och strök sej. Som "Tack för maten typ" Man kände verkligen det om hjärtat. Ville ta den med oss men det gick ju inte för jag har 2 katter som är honor och systrar. Och Charlin har en hankatt. men han kommer nog inte tåla att andra kommer in i hans hem. Iallafall, efter att vi gett katten mat och sådant så kom vi att tänka på att den måste vara törstig men vi hade inget att dricka till den. Och Vi va inte inärheten av hemmet. Så den fick bli utan något att dricka =( men den fick iallafall mat.

Vet ej om det va en inne katt eller ute. För den va ju för mysig för att vara en utekatt. Men den kanske hade gått vilse. Den såg inte ut att vara så gammal iheller. Men jag glömde bort att kolla könet på den.




Här har den påbörjat sin andra portion


Vi fick lägga maten på marken för vi hade inget annat att lägga den på.

Visst är katten söt?


Ålder

Godmorgon.

Idag är det fösta april, Ska ni lura någon? Jag kommer ihåg när man va liten så lurades man hela tidden och varenda gång så sa man APRIL APRL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL.

Detta året ska jag och Carolina byta Påskägg. Vad kan man lägga i ett påskägg? Jag har absolut ingen aning. Men man kommer väl på någon i sista stund haha.

På bussen idag satt jag med hörlurar i öronen och kolla ut henom fönstret. Så kom jag att tänka på att jag är 20 år. Men att jag inte känner mej som en 20 åring. När man ser andra i min ålder så kommer man att tänka på det. Dem har liksom kommit så långt och när man ser dem ute så verkar dem så mogna. Haha. Visst jag är väl också mogen men när man ser sig själv i speglen så tänker man liksom inte på åldern utan jag ser det jag ser varje gång jag kollar i speglen, MIG SJÄLV. Man bara åldras och åldras. Och tiden flyger bara förbi... Jag hade velat ändra på en del saker i mitt liv. Och jag ska försöka ändra på det också.

Hur går det för er. Känner ni er äldre när ni kollar er i speglen? eller känner ni som jag?

RSS 2.0