Oriflame mötet

Nu är jag hemma från Oriflame mötet. Vi fick ta en titt på dem nya Produkterna för 2009. Och även beställa lite med 60% rabatt som vi kommer att få samtidigt som vi får våra produkter från katalog 4.

Jag beställde en mascara där det finns mascara på ena sidan sen eyeliner på andra. Det finns i färgen Svart. Guld och Silver. Men jag tror att vi kommer att få färgen svart. Sen när det väl är ute i katalogen så kan man bestämma vilken färg man vill ha.

Sen beställde jag även en deodorant spray och vanlig deodorant som ska hålla i i 24 timmar. BRA väl? haha

Jag satt och skratta vid flera tillfällen för när en började hosta så börja en annan med sen fortsatte det så. Så va men inte redan lite sjuk när man gick dit så blir man de väl snart.

Det fanns 2 tanter bakom oss som hade problem med att hålla käften. Så jag blöev lite irreterad på dem.

Fanns även en kvinna där som hade med sin bebis. Och bebisen va så snäll man hörde den knappt. bara ibland.

Och dem som prata va helt okej. Man blev inte trött på att lyssna.

Vi fick lunchrast mellan 12,15 o 13,00. Då fick vi en stor baguette med kaffe/vatten till.

Mötet va på Hilton Hotell här i malmö. Rätt uppskattat haha lyxigt. Hissarna där är lite läskiga att åka i, och man såg ut över triangeln. Ner va nog värst för det kittlades i magen.

På utvägen fick vi varsin Goodybag. Och i den fanns tender-care, Nattcreme för händerna (swedish-spa) och en creme man ska sätta på kroppen när den är fuktig o låta den sitta i i 2 min för att sedan skölja bort den. Typ som hår-inpackning.

Så nu vet ni allt det haha...Lyckat idag. Nu ska jag bara försöka få carolina att gå ut med mig ikväll. Hon vill inte det sa hon igår men hon kanske har ändrat sig:P.


Good morning

Då va jag uppe igen efter några timmars sömn. Ska gå och äta frukost sen iväg och träffa Marie och så ska vi till Hilton hotellet i stan. Det är där mötes ska vara. =). Det ska vara tills klockan 15. Så jag hoppas att det är kul.

Hörs senare kramar


Killar=Svin

Jag kom att tänka på en sak. Jag är så trött på när killar skickar sms mitt i natten och tror att man ska komma springandes. Att dem tror att vi gör allt för dem just när DEM vill de. Idioter säger jag bara. Sen när vi tjejer har behov. Ja då passar det inte. Nä men skit i det då. Vi klarar oss bra utan dem. Vi är inte lika beroende som dem. Vi kan iallafall stå på oss. Om vi ignorerar dem 1 gång eller svarar och säger att vi e upptagna. Så hör dem av sig natten efter eller så blir dem sura. Men seriöst...Man kan inte få allt när man vill ha de. Livet funkar inte så.

Men iallafall dem jag har träffat dem tror att dem är så jävla märkvärdiga... Det finns massor så vad får er att tro att ni är den enda.

har ni varit i samma situation?


Traveling pants

Hejsan. Carolina gick nyss hem. Vi har sett systrarna i jeans. Vi orkade inte se 2:an så den ska hon se själv imorgon. Jag har redan sett  båda. Och jag ska upp vid halv 10 så orkar inte se en film till nu.

Det ser ut som om Simba har Demon ögon. Haha men det är bara blixten som gör att ögonen blir så.

Nu ska jag se en serie sen sova. Är trött men vill inte sova direkt. Haha jag älskar att vara uppe på natten och det är ju faktist fredag :P

Hörs imorgon. God natt


Kön

Så nu är jag hemma igen...MIN HELG HAR BÖRJAT HAHAHA. Toppen tycker jag. Tänkte städa idag så att jag slipper det i helgen. Och imorgon blir det Oriflame möte klockan 11. Vet inte vart det är än men det får jag antagligen reda på senare idag.

Jag har inte bestämmt något annat inför helgen man får väl ta det som det kommer. Bäst så för då kanske det blir roligare. Det blir iallafall late-dag på söndag som alltid. 

Finns en skojig sak som jag kan skriva om. När mina katter va små så såg det ut som att dem hade kullor. så dem fick pojknamn. Den äldsta blev döpt efter han som tog min oskuld. För jag tyckte att katten påminde om honom ( Lika mesig ) haha. Så det blev namnet Tim. Och min mamma döpte den andra till Simba för hon tyckte att det passa. Men Sen visa det sig att dem båda va honor. men då va det försent att byta deras namn för dem hade redan börjat lyssna på sina namn.

Dem har sån blandad färg så vi misstog oss på deras kön.

Och nu är det så att Simba löper så hon springer efter en hela tiden och är helt på en. Stänger jag min dörr så kraffsar hon på dörren. Och när jag säger Nej simba så slutar hon ett tag. Men så fort jag öppnar dörren för att hämta något eller nått sånt. Så springer hon in på mitt rum. Nu sitter hon här bredvid mig och försöker få uppmärksamhet..Så gullig hon är=)
Simba på julafton
Tim Latar sig
 
Simba är överst och Tim underst =)


Hey

Godmorgon.
Idag vet jag knappt var jag har hjärnan. Har sovit så dåligt inatt. Och så ska man iväg och jobba ushh. Och sen ska jag hämta henne från skolan med.

Jaja får sova imellan. Så att jag orkar med dagen.

Hörs senare kramar för nu ska jag gå och ta bussen. det är 4 bussar nu på morgonen. 2 dit och 2 hem. Woho...=(

Jorden går under 21/12 2012

Läste nyss på text tv på tv4 att jorden ska gå under 21/12 2012. Och jag pratade med min syster som va den som sa att det stod där. Och Pontus fyller år den 21 december och det är året han blir 18 år. Så vi skoja med honom i telefonen att dte är bra då slipper vi köpa något och fixa fest till honom o.s.v haha. Och den andra tonåringen Emily sa att tänk att de fanns cyklar för 51-- något. Min syster bara " är du helt väck" Vem skulle ha cyklat på dem tror du haha." Hon bara människorna. Min syster bara vilka människor. De fanns inga människor då.

Cyklar uppfanns väl på 1800 talet? eller har jag fel.

Men vi brukar ju kalla Emily IQ badboll och det har ju sina anledningar. Hon tänker inte innan hon pratar.

Fick även veta att min systers man jalle hade tänt på min systers strumpa medans hon kolla på tv. Och hon märkte inget förrens de börja kännas varmt på foten haha. Han gjorde ju det på skoj. Och det brukar inte börja brinna värsta utan lågan går från hälen till tårna på 0 tid. Sen släcks den. Och det blir inga brännskador haha.

Han är rolig han kan komma på dem mest sjuka sakerna så man förstår var Emily får sin knäpphet ifrån.
=) =) Thats my family :P and i love them with all my heart.


Chris brown...is hot, hot and hot

Läste ett inlägg av kensa imorse om Chris Brown och man fick se en video. Länge sedan jag såg videona med honom. Så idag har jag tatt mig tid på att kolla på dem. Han är så fin. Och han röst asså. Ushh..Han hade man kunnat göra allt för att få haha. Fastna på en video som heter Take you down...han är så sexig där haha. Han gör dem bästa Movesen.

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite tidningar. Glaze och Story. Sen blir det nog sova...Så vi hörs imorgon.

Städning:(

Jag är egentligen en person som hatar att städa. Men nu har jag dammat, torkat av, damsugat, tvättat golv, Diskat och städat toaletten. Så nu håller jag på att tappa upp ett bad och så ska jag lägga på ansiksmask. sätta på musik. och så ska jag bara njuta haha. Ska iväg o jobba sen igen men de e inte förrens 2. Så jag har gott om tid.

Vad brukar ni göra på er lediga tid? Tycker ni om att bada eller föredrar ni snabbt dusch?

ikväll är det snadra avenyn. Man kan redan se de på hemsidan men jag vill se de på tv...Längtar haha. Är typ helt beroende.

Idag blev det kntig frukost. Först innan jag stack till jobbet blev de knäckebröd med ost på. Och när jag kom hem igen så köpte jag munkar med vaniljfyllning och en coca cola...Nice haha. man måste ju få vara onyttig ibland :P


Sleep tight

Hämtat upp tvätten nu den va torr. =) så nu ska jag snart nanna kudden. Känner mej inte som en människa idag, mer som en zombie haha.

Jag riktigt hatar måndagar. Jag älskar fredags kvällar fram tills söndag kvällar. Det är mina favvo dagar. resten känns bara som ångest. Att man måste upp tidigt och att man inte kan vara uppe hur länge man vill och göra saker när man vill göra dem. Listan är lång om varför jag hatar veckodagar.

har inte bestämt så mkt inför helgen. ,Men på lördags ska jag på möte för oriflame. Man ska få ficka där och kolla på nya produkter sen ska man få en godybag tror jag det hette. Asså man får nått av de nya produkterna. Det är så jag har fattat det iallafall. Nice. Haha jag älskar att få saker. =)
Är så trött så vi hörs imorgon igen =) natti natti

Sådär ja

Ja nu e jag klar med tvättandet. Nu ska allt bara hänga och torka nere i tvättstugan.  Idag har jag sett serier, vilat och diskat en STOR disk och städat lite...Så nu är jag trött igen haha. Men det är jag typ alltid. =(

Hörde att dem skulle stänga slagthuset =( över bull ju. De e ju malmös största disco. De ska stänga i höst P.g.a massa våld och att dem inte sorterar bättre i kön. Och att folk blir för fulla. De konstiga är att jag märker inget sånt när jag är där. Då ser jag bara massa glada människor.

Nu ska jag ut och ta en cigg med Carolina och lämna hennes laddare till henne.

Vad kan man äta idag? något förslag?

Kramizar

Good Morning

Ja då va det måndag morgon igen. Ushhh. Men jag har redan slutat för dagen. Så idag ska jag bara ta det lugnt hemma sen klockan 4 ska jag börja tvätta.

Min helg flög iväg snabbt. I fredags va jag ju på fest sen på slagt och i lördags titta jag och Carolina på film och igår va det bara latedag haha.

Vad har ni gjort i helgen?

Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på desperate housewives

hej på er!

Förlåt för min uppdatering.
Nu är det lördag. det blev sent natt kom inte hem förrens vid halv 7.  va rätt okej igår

Först gick vi hem till Janne där folk dansa och snacka. Den hade typ delat upp sej i grupper där dem stod och pratade. Jag och Carolina gick och tog en massa foton på alla som va där typ fast mest på dem vi kände. Folk dansa och hade skoj. Vissa flippade ut totalt nu menar jag inte på våld sättet utan dem va fulla och hade skoj haha.

Folk började dra vidare eller hem vid 1. Så jag och Carolina drog till mej. Sen så drog vi till slagthuset och dansa. De va mest killar där men inte så himla mycket folk som de brukar vara där. De brukar liksom vara jätte mycket där.

direkt när vi kom in och skulle hänga våra jackor i garderoben så såg jag en  kille som hade velat och dansade med mej på nyårsafton. Han gav liksom inte upp visst jag tyckte att han va söt men jag kan inte dansa som han. Han dansar liksom bra.
När vi skulle gå in sen så tog han mej i handen och sa att jag skulle dansa med honom idag jag bara inte direkt jag vill vara med min kompis. Då sa han jag ger dej 10 min. Fast de blev mer än 10 min för han va ju tvungen att leta upp mej också hahaha :P.

När han väl hade hittat mej så dansa han med mej..Ibland gick han ifrån för att vara med sina kompisar men han fortsatte att komma tillbaka och försökte dansa med mej igen. För rätt som det va så ville jag dansa men carolina själv och då lämna jag honom. Men han försökte till MAX hahaha.

När han sen skulle gå så fråga han mej, " kan jag få ditt nr jag frågar dej för andra gången" jag bara ja för jag tyckte han va söt och han ville ju verkligen ha kontakt med mej verka det som. Han hade frågat mej på nyår också men då sa jag nej.

Efter slagt så gick jag och Carolina till Mc och åt. Gått va de. Sen drog vi hem och rötta va vi haha.

Idag kommer hon förbi och vi ska se film. Kanske uppdaterar lite senare...Natten e ju ung haha.

Nu ska jag bada så att jag får energin tillbaka


Pizza

Så nu har jag varit iväg och jobbat,fixat naglarna, ätit pizza. och nu ska jag snart in i duschen. Sen blir det fest hos Janne hehe. Kul. Känner mej inte på fest humör nu men hoppas på att de kommer när man väl är där..Vad ska ni göra ikväll?

Nu måste jag in i duschen men hörs kanske sen kramar


Om alla Kvinnor va lesbiska

När jag för ett tag sen sov hemma hos Dejan så sa han en komisk sak som fortfarande finns i mitt huvud.
Han sa Tänk om alla kvinnor vore lesbiska, Som ni hade retat män då. Och när han sa det så började jag skratta.

Ja tänk om. Om det vore så så hade det nog blivit krig. Inte mellan män och kvinnor bara utan mellan kvinna ocg kvinna. Tänk er alla humörsvängningarna, Menstrationerna och pms.....Ibland när jag har killproblem så brukar jag tänka att om jag vore lesbisk så hade de nog varit bättre för man förstår sitt eget kön mer än det andra. Men så är det ju inte. Utan man förstår sina tjej vänner bra. Men man förstår även sina killkompisar bra. Men så fort sex eller något blir inblandat så blir ju allt komplicerat så det kvittar ju kön eller läggning.

Hahaha kan ni tänka er kvinna och kvinna. Speciellt om dem har menstration samtidigt hahaha. Kaos tror jag. Inte på grund av bindor eller tamponger, men på av deras pms. Krig tror jag hahaha.

Jaja nu ska man iväg och hämta tjejen från skolan...Hörs senare

Hemma igen

Fy fan vad kallt det är ute. Kom nyss hem och jag fryser ihjäl nästan. Det snöa imose när jag åkte till jobbet. Och nu ligger de snö slask på marken. Gillar inte sånt här väder och kyla...Saknar och längtar till sommaren eller åtminstonde våren när de börjar bli lite varmare.

Ska hämta henne igen 13:40.

Nu ska jag gå o äta.

God Morgon

Ja...Då va det äntligen fredag igen =). Det menas med att man bara ska jobba idag och sen ledig i 2 hela dagar....skönt =). I love it...
Nu ska man ta bussen till´jobbet...Skriver när jag kommer hem igen.

God natt

På er alla. Snart ska jag sova. Och förhoppningsvis kommer jag att sova hela natten. Har haft svårigheter med det hela veckan då jag har vaknat 3 på natten och inte kunnat somna om igen förrens vid 5 på morgonen för att sedan väckas av väckaklockan klockan 6.

Så nu ska jag bara se ett avsnitt av våra bästa år ( ja jag kollar på det haha...vilken nörd eller hur? ) och sen sova.....

Sleep tight and dream beautiful dreams.

Vänner!

Hej igen. Tänkte skriva lite om vänner.

På sista tiden har jag typ kapat kontakten med flera människor som man ändå inte har snackat med på länge. Det är inte så att jag har sagt till dem att vi inte är vänner. Visst är vi väl vänner, Men jag har inte så mycket kontakt med dem. Dem ringer aldrig och inte jag iheller. Men ibland kan det komma sms med texten. Lever du varför hör du aldrig av dej?. Och då brukar jag svara att man är 2 stycken som ska tänka på att hålla kontakten inte bara den ena. Och förr va det alltid jag som ringde och skickade sms. Men efter ett tag så tröttnade jag och nu så har vi tappat kontakten. Vill ändå inte slösa energi på att behaga alla som ändå inte är riktiga vänner. Dem som bara utnyttjar ens vänskap. Och sen när man behöver dem så finns dem inte där för mej.

Därför har jag hellre få RIKTIGA VÄNNER, än flera FALSKA VÄNNER.

Träffar Carolina var varannan dag och vi trivs i varandras sällskap och som jag sagt innan så kan man prata med henne om allt. Och är man deppig så blir man glad bara av att se henne. Och hennes skratt är bara för härligt.

Men något jag undrar är....Var är Marie. Tjejen som stod mej så nära förr. Som jag alltid festa med... Jo hon har fullt upp med sina nya jobbarvänner så nu skiter hon i sina gamla vänner nästan helt verkar det som. Hon har inte hört av sej på hela veckan och vi brukade prata varje dag. Men eftersom att jag inte har pengar på min mobil nu så kan jag inte ringa henne. Och när jag skickar sms till henne så svarar hon bara kort.

Sen har vi ju Romana. Vän sedan jag va 12 år. Träffas inte så himla mycket men när vi väl gör så har vi jätte kul ihop. Hon är en väldigt positiv tjej som är väldigt rolig att vara med.
Ja nog med vänner hahaha. Men en sak som är säker är att jag hatar människor som är falska och jag gillar inte bitchiga typer.

Jag sitter här och lyssnar på Din gata, ditt malmö på 100,6 på radion. Dem spelar oftast bra musik. Men den låten jag lyssnar på nu e ju riktigt kass.

Jag funderar på om jag ska ta och bygga på mina naglar. Så att dem är fina imorgon på Jannes avskedsfest. haha
Jag läser igenon det nu och jag låter riktigt yttlig =( ushh


Vad tycks?

Blev den inte lite bättre. Nu är den inte helt vit och svart och tråkig. Nu är där lite färg. Bättre än inget, ändrade bara färgerna till Blå o Blå. Älskar blått. Men jag ä inte helt nöjd men den blev bra med tanke på att jag inte vet ett skit om bloggdesign och massa kodmallar och sådant.

Så behöver fortfarande hjälp haha. Och inte lite utan mycket om jag ska vara nöjd med den helt.

Såg nu Andra Avenyn i Tisdags?
Jag gjorde men jag gillar inte att de bara visas 45 minuter=(. Hamza va helt gullig när han såg Silvia. Har verkligen saknat han. Han e helt ball.

Nej ushh dags att gå ifrån datan. Börjar få ont i ryggen. Hörs sen kramar



God morgon

Hej
Såg ju filmen  The curious case of benjamin button inatt. den va helt okej men slutet va ändå bäst. Det bästa slutet på en film jag sett på länge. Har vatt iväg o lämnat Charlin. Och nu sitter jag och försöker mej på att göra en egen bloggdesign. Men det går inte så bra för det enda jag typ gör är att kolla på alla texter o sånt jag har ingen aning om hur man gör...:( vill så gärna ha en som inte finns i det orginella.

Finns det någon som förstår sig på sånt hära?

Blogg och film

Jag förstår inte så mycket om blogg hur man fixar saker och sådant. Och jag tror att min statestik klyddar.
Någon som vet något om hur man gör ny blogg design? skulle verkligen vilja ha en som inte är bland den orginella.

Min mamma kom nyss in och sa godnatt och tog med sej ett glas vatten till mig haha hon är bara för gullig och hon känner mej väl. Jag har pausat filmen men ska snart sätta på den igen.  Jag kollar på the curious case of benjámin buttom. Har inte kommit så lång än typ bara 45 min. o filmen ska vara mer än 2 ½ timme haha. Sjukt lång men hoppas att den är bra när man kommer in mer i handlingen.

Sen blir det studera kudden väldigt noga för min del haha ska upp 6 men är hemma redan halv 9 imorgon så de gör inget att jag e vaken.

sov gott alla.

egoistisk förälder

Asså detta är helt sjukt.

I förrigår när jag skulle gå och lämna Charlin i skolan så ringde hennes mamma. Och sa att hennes kille skulle hämta Charlin senare. Och Charlin sa att Hon inte kunde åka hem till sin mamma för att hennes pappa inte hade nycklar hem så att hon var tvungen att stanna hemma.

När jag sen skulle hämta Charlin i skolan efter att den va slut så frågade hon mig om hon kunde vara med en kompis och att dem skulle vara hemma hos Charlin och jag sa att det gick bra men att hon skulle ringa och fråga sin pappa också. Och han sa också att det gick bra. Men när hon ringde sin mamma och sa det så skällde hennes mamma ut henne jätte mycket i telefonen att t.o.m jag kunde höra vad som sades.

Hennes mamma gick på henne med att " Men nu har ju D åkt hela vägen in till malmö för din skull" och "Kunde du inte ha sagt det innan" och Charlin svarade tillbaka "Men jag får inte ha på mobilen i skolan".  Och hennes mamma fortsatte att skälla på henne. Och sa " nu måste du ringa D och be han om ursäkt och förklara varför du inte kan komma och hit och dit. Så när dem hade lagt på så ringde hon D men hans telefon va avstängd. Så hon skickade sms istället.

Efter en stund ringer hennes mamma igen och fortsätter skälla ut henne och säger att D hade ringt henne och va jätte arg på Charlin så att nu måste Charlin ringa och be om ursäkt i telefonen.

När dem hade lagt på så började Charlin att gråta. Och hon vågade inte ringa till D efter de hennes mamma sa. Men jag sa till henne att han kan inte vara arg på dej för du har inte gjort något fel. Det va din mamma som gjorde fel, du sa ju till henne imorse att du skulle stanna hemma.

Så Charlin ringde till D efter en stund när hon lugnat sig. Och det vissade sig att han inte va arg.

Men så här ligger det till. Charlins mamma är så egoistisk. Vill hon att Charlin ska komma till henne så måste Charlin typ det. Charlin har liksom inget att säga till om. Men hennes mamma borde ju tänka på lite andra än sig själv. Nästan hela hennes familj har stött bort henne p.g.a hennes beteende. Så hon har bara Charlin kvar. Men om hon fortsätter som hon gör så kommer hon att förlora henne också. Vill inte Charlin sova hos sim mamma så ger hennes mamma henne skuldkänslor och så är det med allt. Hon är 11 år hon har fan rätt till att fatta lite beslut själv. Hon kan väl inte hjälpa att hennes mamma flyttade och gjorde slut med hennes pappa för en annan kille. Och hennes mamma bör lära sig att man kan inte få allt när man vill och att hennes dotter faktist också kan ta beslut.

Ju mer jag jobbar på detta stället, ju mer tappar jag respekten för hennes mamma. Hon är så på hela tiden och försöker t.o.m bestämma över mej ibland. Men det har hon inget förr för jag är en stor flicka på 20 år som inte låter någon bestämma över mig.

Minnen

Vissa vill man komma ihåg mer än andra, Vissa vill man leva om, andra glömma helt.
Men det kvittar egentligen vad man vill eller inte man kommer ändå ihåg, Speciellt dem sakerna man helst bara vill glömma. Man kommer kanske inte ihåg alla dagar och vad som hänt men om de hänt något speciellt så kommer man ihåg tid, plats,väder och exakt allt typ.

Ibland önskar jag att man bara kunde glömma så skulle de kanske kännas lite lättare att gå vidare.

Som med killen jag va tillsammans med länge för typ 3 år sen snart. Och han finns fortfarande i mitt huvud, riktigt jobbigt tycker jag. För när jag känner mej ensam så kan jag komma o tänka på hur det var mallan oss och hur lycklig och bra man mådde då och att jag verkligen älskade honom. Ja...vi hade ju mindre bra stunder också.

De hade på ett sätt varit skönt att glömma för då hade man sluppit att tänka på det.
Alla säger u att man aldrig glömmer sin första kärlek. Men jag tycker att jag ändå gått vidare med mitt liv. Det har inte varit lätt men nu tänker man bara på honom lite då o då. Innan det typ hela tiden.

Nej ushhh nu ska man iväg och hämta Charlin i skolan. Slutar nog innan 18 idag för Charlins mammas pojkvän ska hämta upp henne sen =) Skönt för mina ögon går i kors sååå trött jag är haha

Skriver nog mer när jag kommer hem igen.

Vad ska ni göra idag?

I love Make up

Jag älskar smink, inte för att andra ska tycka bättre om mig utan för att jag gillar att sminka mig och jag tyckler att jag ser bättre ut har jag inte smink så ser jag bara trött ut. Jag älskar även att exprimentera med smink. Hitta nya smink sätt och sådant. Och jag hatar att lämna lägenheten utan att åtminstonde ha maskara på mig.

Och idag har jag bara vatt hemma men jag har ändå tagit på ett lager maskara. Its my life and I love Make up.

Men jag är inte typen som sitter framför spelglen i timmar, Jag är inte den som går o kollar mig i speglen hela tiden, Utan jag sitter framför speglen o sminkar mig sen får de liksom vara nog.

Jag har inte berättat hur jag ser ut.

Jag är 172cm lång. Har brunt lång hår och bruna ögon och jag är smal.
jag klär mig i vad som jag tycker är fint och bekvämt och följer inte modet men det betyder inte att jag har värsta fula kläderna på mig.

Jag gillar att ha jeans. Så på vintern brukar de bli jeand och en lång tröja.
På sommaren brukar jag ha en lång tröja/Topp med leggings eller utan leggings. Jag gillar även linnen.

Ja de räcker för denna gången.

Oriflame möte

God natt ska man väl säga vid denna tiden. Men helt ärligt så är jag inte ett dugg trött. Va svin trött innan idag men jag antar att de gått över haha.

Såg nyss filmen bride wars den va ganska okej rätt rolig.
Idag har jag vatt iväg o jobbat. Fick en inbjudan av en tjejkomis innan om en "girlz weekens" som där stod den 30 Januari. Hade gärna velat gå men jag ska på Oriflame möte på lördagen klockan 11. Så kanske kommer på kvällen och är med halva helgen istället.

I helgen vet jag inte vad som händer...blir antagligen hemma helg.

vad händer hos er i helgen?


Helgen

Nu är det måndag kväll. Och idag har jag jobbat. Jag sitter här och längtar till det är helg. MIna favorit dagar i veckan är fredagkväll, Lördag och sondag morgon haha för det är ju då man bara kan göra vad man vill.

Lördag-
Barnen va här och Isac vaknade klockan 6 på morgonen så jag gick upp och gjorde en flaska till honom o jag är ju dum nog o trodde att han skulle somna om men de ville han inte. så jag fick ta upp honom och kolla lite på tvn och busa med honom. Vid halv 8 får jag honom äntligen till att somna igen så jag gick o la mej så märker jag att någon tänder o släcker på toaletten hela tiden så jag gick upp o då va Jana vaken så jag satte på tv till henne och passa på att röka en ciggarette. Men när jag gick o la mej igen så tog de 5 min innan Isac vakna igen. Men det va en mys dag med barnen vi kolla på film köpte godis och sen kom min bror och vi åt middag. När alla hade somnat på kvällen så la jag mej i sängen och kollade på film. Jag såg filmen Marley and me med jennifer aniston. Den va bra som jag grät i slutet och de brukar inte jag göra men jag fick en klump i halsen sen bara spruta tårarna ut.

Söndag-
Isac vakna halv 5. Gav han en flaska sen tog jag upp han i min säng. Jag somnade så han måste också ha somnat för jag vaknade sen vid halv 8 av att han skrattar o slänger huvudet ner på kudden sen reser sig o skrattar. Och så om o om igen så vi busade i sängen.
Barnen va stirriga hela dagen så jag va helt slut efter att dem åkt hem så jag gick o la mig och vaknade inte förrens maten va klar.
Träffade carolina en stund på kvällen sen satt jag vid msn o skrev me lite folk sen va jag tvungen att läsa bloggar jag inte orkat göra under lördagen jag hade 103 blogginlägg att läsa.
Gick o la mej vid 1. Och sov utan problem eller konstiga drömmar.

Måndag-
Idag har jag jobbat och kollar på serier. Carolina gick nyss hem efter att vi kollat på filmer why did i get married. Filmen är bra men lite knäpp. Jag störde mej på visa personer som betedde sig som svin mot sina fruar/män.
Nu så jag gå o ta något att äta sen vet jag inte...

SOV GOTT ALLA. OCH TA HAND OM ERA ÄLSKADE. Ta inget för givet.

Barnen är här!

har inte kunnat blogga på hela dagen det har varit fullt upp.

Vakna vid 10 av att min telefon ringde. Men jag kunde knappt öppna ögonen så trött jag va. Så jag lät de ringa o somna om. När jag sen vakna när väckaklockan ringde så gick jag upp. Och då hade jag fått ett sms av min syster om att jag skulle ringa henne. Så jag ringde o hon fråga om vi ville ha barnen här i helgen. Jana theo o isac. Och jag sa ja.

Sen gjorde jag vid mej o gick till jobbet. Jobbade o busade med Charlin. O kom hem igen vid 18. Och då  var barnen redan här. Har busat lite med dem med o isac e så söt med sitt charmiga leende. Märks att han gillar mig för när han ser mej så skiner han upp med ett leende o vill komma till mej. Isac somna nästa direkt när jag börjat natta honom. en läste jag en saga för jana o Theo. Sen somna dem också.

När alla barnen som så la jag mej framför tv o kolladepå lets dance. Fan vad bra dem är för att inte kunna dansa sådana danser. Modigt av dem att liksom visa upp sig i tv o bara ha övat in dansen i en vecka.

Nu sitter man vid datan o funderar på om man ska sätta på en film. Måste ju stanna hemma ikväll/ natt för isac sover i mitt rum o vill liksom gärna vara här när han vaknar.

han e sååå söt när han sover man vill bara ta upp honom o mysa haha men man måste låta han sova hehe

Älskar min familj mest av allt. O barnens leende o skratt gör verkligen livet värt att leva =)

Torsdag



Hej  igen! Marie gick för länge sen. Vi började se på filmen ATL men sen va hon tvungen att möta upp sin rumskompis ( asså dem delar lägenhet) för att hennes rumskompis hade massa tunga kassar att bära på. Men själv såg jag klart filmen. Den är jätte bra och T.I är med i den. Som ni kanske märker så älskar jag filmer. Jag älskar även böcker men har för tillfälligt redan läst klart alla mina o inte köpt någon ny än. 1 bok jag extremt kan rekomendera även till folk som inte brukar ta upp en bok ens eller inte klarar att komma förbi första sidan är "Pojken som kallades det" av david pelzer. Boken är verklighets baserad och det är David den handlar om,när han va liten....Boken fick mej att börja gråta extremt och de brukar inte hända mig.

Ja det va väl allt ska sitta lite till vid msn sen ska jag sova..

Sov gott allihopa.

P.S om ni vet någon bra film eller bok så är det bara till att skriva:P


Äntligen hemma

Kom nästan nyss hem från jobbet..fy vad trött jag är. Jag jobba bara från halv 1 till halv 6. men i.o.m att jag har latat mej o kommit o gått som jag vill så känns de ändå tufft att vara tillbaka. Jag har huvudvärk så jag har nyss ätit. Hoppas den går över..

Snart kommer Marie hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vad de än blir så hoppas jag inte att de blir sent hehe. Måste ju få min skönhetssömn ;)

hörs sen

Awake again

Hejsan =)    Nu är jag vaken igen.

Håller på att fixa mej. Ska snart iväg o ta bussen till jobbet.

vet inte när jag kommer hem. Men hörs senare igen


Somna om!

Fan jag kan inte sova. Jag la mig tidigt för att jag tänkte att jag kunde sova länge då. Men vakna för ca 1 timme sedan o har inte kunnat somna om.  O jag börjar inte förrens halv 1. :( . Hade en skit konstig dröm om att min syster skiljde sig. Helt sjukt. Inte förvånad för mina drömmar är alltid knäppa.

Ska gå o ta en macka nu o sen ska jag försöka somna om. Min mage kallar MAT MAT haha.

God morgon alla hehe

Sova tidigt

hejsan. Ska snart gå o lägga mej...känns lite skumt med tanke på att jag inte har lagt mej förrens vid 5-6 på morgonen dem andra nätterna...men jag antar att jag blev trött efter att ha gått o tänkt på att imorgon börjar jag jobba ushh... Jag skulle vilja skruva tillbaka tiden, så att man kan gå igenom lovet igen...det har ju varit ganska lyckat lov =).

Kom o tänka på en sak innan som jag tänkte att jag skulle skriva här.

På nyårsafton när jag och Carolina hade varit ute o festat så gick vi till BK o åt...när vi står där i kön så frågar carolina mej "vad ska du äta lovely". Så en man som stod bakom fråga "Heter hon så?" Carolina bara "JA" lite sarkastiskt och börja skratta. Men han fatta inte den vinken så han sa " oj vilket fint namn" haha man måste nog ha varit där för att förstå skämtet och se hans minn haha.

Får nu sluta nu...hör att min säng kallar på mej...

God nattt och dröm söta drömmar för det ska minsan jag göra ;)

298 olästa mail

Sitter här nu igen efter att jag har kollat på massa avsnitt av veronica mars på tv. Har aldrig sett den förr men den va faktist helt okej. men jag fattar inte varför killar ska droga tjejer för att få dem i säng och vad som är det själva roliga med att ha sex med en tjej som är medvetslös. Är dem så himla desperata att dem måste droga förr att få ett ligg liksom.

Satt nyss o gick igemon min mailbox haha. jag hade 298 olästa. Jag började ta bort en efter en. men allt va typ reklam och såna kedjebrev som jag inte orkar ta mej tid att läsa de e ju ändå bara skräp. Så jag börja rader sida efter sida. Nu har jag 0 olästa mail. SKÖNT.

Ni tänker säkert....men tänk så fanns det något viktigt där bland alla. Men svaret är att de gör de inte. Jag har 2 olika hotmails. Den ena använder jagsom msn o för min vänner och den andra har jag för när jag letar arbete eller om jag ger ut den i viktiga sammanhang.

Tänkte sätta på 90210 's nya avsnitt nu. Simba min katt ligger redan med halva kroppen på min säng och andra halvan på elementet. Ganska konstig ställning men hon gillar värme haha.

Det hade varit skoj om ni som läser min blogg hade skrivit kommentarer och berättat vad ni tycker.


Renovera

Hejsan.

Är ganska irreterad idag. Jag bor ju i en Lägenhet med min mamma. Och imorse vakna jag första gången vid 10 av att grannen borra nu igen. Seröst hur mycket kan man egentligen renovera eller hänga upp. Jag tycker att dem hammrar o borrar typ hela tiden. Och det låter som fan också.

Så är lite irreterad för att jag inte fick vakna av mig själv min sista lediga dag:(.

Idag kommer jag inte göra så mycket. Jag kommer att storstäda mitt rum så att jag slipper göra de dem dagarna jag jobbar utan då bara behöver plocka undan. Sen kommer jag att lata mej framför tv eller datan och kolla på något.
Ni tänker säker fy fan va lat denna människan är. Men alla har väl sina perioder haha.

Hörs senare.


har tråkigt så...

Jag gick in på google o sökte på personlighetstest o svara på 41 frågor o så här blev resultaten.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.









My weekend

Nu sitter jag här igen. Börjar jobba på torsdag...ushhh vilken ångest men man måste ju tjäna pengar. But the night belongs to me=).

tänkte uppdatera lite om vad som hänt sedan jag skrev sist.

I fredags ringde en tjejkompis (Romana) till mig o fråga om jag ville ut med henne och att vi skulle förfesta hos hennes killkompis först. Jag sa ja och en halvtimme senare hämtade hon upp mig med en taxi. När vi kom dit till hennes killkompis så va de rätt tråkigt men vi fastna ändå så de blev inget ut. Kom hem typ vid 4 på morgonen och somnade.

På lördagen så tvättade jag och romana ringde igen och fråga om jag ville med ut. o att vi verkligen skulle ut idag. Vi skulle på slagt. Och jag sa ja igen fast att jag inte kunde komma förrens senare.
När jag kom till henne så drack vi lite sen stack vi vidare till en pub och va där till klockan 1. Efter åkte vi till slagthuset och dansa. Det va jätte kul. Helt plötsligt kom det fram en svensk kille och börja dansa med min kompis. O de står 2 killar vid sidan om och dansar. Jag känner igen han ena men fortsätter att dana med min andra kompis. Tillslut går jag fram till den ena av killarna och frågar om han vill dansa. Dejan heter han. Han säger ja o vi dansar. När dem stänger så försvinner han o hans kompisar och jag o min undrar vad vi ska göra om vi ska dra hem o sova eller gå o äta. Då kom killarna tillbaka o undra om vi ville följa med hem till dejan. De gjorde vi såklart för ingen av oss va speciellt trötta.

När vi kommer hem till han så dricker vi vidare sen drar alla. o dejan ville att jag skulle stanna. Jag stanna och vi pratade o pratade. Rätt mysigt va de. Han va så lik mej själv som människa. Vid 11 så somna vi o vakna vid 1 av att min telefon ringde. Sen låg vi vakna o han höll om mig. vi lyssna på musik och så sa han lyssna på texten den e så skön. Vi somna igen vid 2 o vakna 4. Vi hade sovit med musik på o jag vakna till låten next - wifey. Han går upp o tar på sig så frågar jag vart ska du han bara jag ska göra kaffe och ner o köpa cigg. Jag bara ska du bara lämna mig här han bara ja sov du vidare jag e ju snart tillbaka. De gick snabbt o när han kom upp drack han kaffe och jag vatten jag föredrar vatten på morgonen. Dricker inte kaffe. Och vi fortsatte att prata.
De konstiga med allt va att han inte ens försökte ha sex med mej.  han va så gullig. De är inte ofta man träffar en sån kille. Jag kom hem vid 8 sen va de liksom som en vanlig söndag för mej. riktigt lat va jag.

Idag har jag sett massa serier som börjat igen.

Jag skulle vilja skruva tillbaka tiden. Han tog aldrig mitt nr och jag vill inte vara för på. Jag har han bara på msn. men han skriver inte så de va väl bara en engångs sak. Men jag har lärt mig att leva i nuet. Att liksom inte ångra allt jag gör. Jag stanna hos han för att jag ville o för att han va en snäll kille just då. Så nu får man väl bvänta o se om han skriver till mig.

Hur går de för er med Killar/Tjejer?    Själv tycker jag att andra könet är svårt att förstå.

Kram alla. Blev ett långt inlägg. sorry men behövde skriva av mig


Nyårslöften

Nu ligger man här i sängen igen och har svårt att sova. Jag är trött men jag har ont i kroppen.

Jag har tänkt på att Varför avger man nyårslöften. Det är ju inte alla som håller  sådant. Varför kan man inte bara bestämma mitt i året att ja nu ska jag ändra på det och det....Varför kommer de oftast till nyår? Sen nästa år när man frågar folken har du nu hållt nyårslöften så säger dem oftast nej eller så har dem glömt det. Sjukt enligt mig men kanske vissa tycker att det är en skojig sak. För att se hur många som klarar det.

Såg filmen p.s i love you innan. Den är ganska bra. Handlar om en kvinna som blir änka. Och innan hennes man dog så fixa han så att hon fick brev efter brev där det stog vad hon skulle göra och sådant. Precis som om han fortfarande levde.

Nä ushhh nu är det dags att sova god natt


Första dagen på nya året=)

Första dagen på nya året är ju exakt som man kan vänta sig. Man är helt slut i kroppen efter igår/inatt och man vill bara lata sig...så tänkte sätta på filen "p.s i love you" senare.

Det blev en hilma massa promenerande igår. Jag och Carolina gick fram och tiollbaka känns de som. Till slut hamla vi iallafall på slagthuset. Där va fullt med folk man träffade folk från området, folk från skoltiden och massa gamla grannar. Ja massa man liksom inte träffat på jätte länge. Och de kom skum från taken som då skulle föreställa snö.
Jag fick ett panikskratt igår, jag kunde inte sluta skratta. Asså jag är inte rasist eller något sådant. Dem flesta av mina vänner är från ett annan land men vissa så kallade "Blattar" e bara hemska.  Jag drog med mig Carolina så att vi kunde dansa bland svenskar typ. Efter 1 sek försvann svenskarna p.g.a att utläningarna kom emot oss och ville dansa med oss och jag tänkte jag vill inte dansa med massa killar jag kom med Carolina och då vill jag liksom dansa med henne. Och dem kom bara närmre o närmre och då fick jag mitt första panikskratt. Jag tänkte liksom varför kommer dem just hit. Och dem va ju inte fina iheller. Jag har svårt att falla för svenskar men asså dessa vaäckliga man fick typ knappt lust för dem va helt på en...jag jag drog med mej Carolina igen för att komma bort från dem.

Förutom att där fanns så många äckliga så va det skit ballt. Det var vår andra gång vi va ute tillsammans.
Jag kom hem runt 7 och va helt slut jag hade ont i kroppen och fötterna.

Har fortfarande ont efter att jag sovit men idag ska jag ju ändå inte göra så mycket.

God Fortsättning på er alla.

RSS 2.0