Det känns skit

Förlåt är lite deppig idag...Allt känns skit. Dem hämta Nelli klockan 11 idag. hon blev så glad av att se sin riktiga husse och det är ju bra. Men för mig känns det hemskt att inte ha henne här hos mig. Vi blev ju så bra vänner och tyckte verkligen om varandra. När jag skulle gå hem så ville hon följa med mig. Är lite känslig idag. Hon va så snäll och go. Om jag så bara vatt borta 2 min så blev hon jätte glad när jag kom hem. Och man kände verkligen sig älskad. Det är inte samma sak att ha katter som att ha hund. katter kommer typ bara när dem vill kella, ha mat eller om dem vill sova bredvid en i soffan. Hundar blir mer som "Bästa vännen" som finns där för en.
Jag har En mamma, Två syskon, och 4 syskonbarn, två katter och jag trodde jag har åtminstonde två riktiga vänner som man kunde lita på i vått och torrt men det hade jag tydligen inte. Carolina är en sån vän som man alltid kan lita på. Men vart tog Marie vägen? Jag har inte snackat med henne på 2 veckor. har skickat till henne "hej hur är det?" så har hon bara skrivit "jo det är bra" .
Jag vill ha något mer. Jag har haft 2 korta 2 veckors förhållande på 3 år. Sist jag hade kångt vara de i 1 ½ år. Och de va med någon jag verkligen älskade. Vi kunde prata om allt och han visste allt om mig. jag saknar det att kunna dela saker med någon, att något vet så mycket om en men som man inte är släkt med. Jag saknar allt med det. Prata, bråka, göra saker mm.

Fan asså. Jag kommer nog aldrig mer få se Nelli. För det är min systers svägerskas hund. och dem bor i Danmark. Och när dem kommer till sverige så bor dem hos min syster ett par dagar men Nelli kan inte vara hos min syster p.g.a att min syster har 3 egna hundar. Så Nelli kan ju inte följa med till Sverige så hon kommer väl att passas av någon i danmark. Saknar henne så mkt.

Nuu ska jag nog se någon film. Och bara ta det lugnt idag.


Mycket Snö

Får ta och börja med torsdagen där jag avslutade.

Efter att jag skrivit mitt inlägg gick jag o la mig i sängen för att vila. Jag ställde mobilen på alarm som skulle ringa klockan 13:00 om inte Charlin redan hade skickat sms. Alarmet gick av och inget sms från Charlin hade jag fått. Så jag fick gå upp och ta på mig och gå ut med Nelli. Sen fick jag åka iväg till Charlins skola. Där väntde hon och jag frågade varför hon inte hade skickat sms till mig för tänk om jag inte kommit till skolan så sa hon "Jag kunde inte för då hade lärarna tagit min mobil" Vad fan e det med lärare, Jag menar alla hennes kompisar e ju i skolan redan så om hon säger att hon måste skicka mess och att det är viktigt så bör dem ju låta henne. Jaja men iallafall så gick vi hem till henne och gjorde hennes läxa sen komma vi på tv. Hennes mamma ringde och ville att vi skulle möta henne på trianeln, Så vi åkte dit men vi visste inte vad vi skulle göra där. När vi kommer dit visar det sig att hennes mamma vill att dem ska hem till henne och att jag skulle åka hem. Charlin såg helt förvirrad ut precis som om hon inte ville hem till sin mamma. men hon följde med ändå.

När jag kom hem träffade jag Carolina lite sen gick jag hem och tog det lugnt. Jag tog ett varmt bad och la mig tidigt jag la mig halv 11. Vissa tycker inte att det är tidigt men jag tycker jag brukar vara uppe till 1 på natten på vardagar.

Fredag-

Idag kom vinterns första snö. Man kan ju inte säga årets för de snöa ju i början av 2008. haha men man kan ju säga säsongens första snö. Imorse när jag gick ut med Nelli va det snöstorm. Sen dess har det snöat hela långa dagen.

Idag vakna jag som vanligt klockan 6. Jag va ganska pigg idag. Kanske för att det är fredag och man tänker bara 1 dag kvar sen helt men för mig började helgen redan halv 9 på morgonon efter att jag följt henne till skolan. Jag kom hem och började städa. Jag satte på musik och diska, plocka undan, damma. dammsuga och tvätta golv. När jag va klar med det så kolla jag på en film som heter adulthood.  Mamma kom hem vid 4 så hon fick färdiglagat kaffe sen va de jag som gick o la mig va så tröttt på eftermiddagen. Vakna vid 7 av att de va mat. Kottlett.,pommes o beasås mums haha. Sen kom Carolina o vi har kollat på massa filmer o tagit det lugnt man vill ju inte gärna gå ut i detta vädret haha.

Nelli ska bli hämtad på söndag av hennes riktiga matte Och det känns förjävligt. Jag vet att vi bara passa henne men hon har blivit som en familjemedlem och jag har verkligen fastnat för henne hon är ju å go o glad. o om jag bara e borta 2 min blir hon jätte glad när jag kommer hem coh det känns som att man hittat en riktigt bra vän. Mina katter o Nelli e inte bara som husdjur för mig utan dem blir som familj o vänner. Nu e klockan snart 6 på morgonen och jag har inte sovit än. Det är nog dags att göra de tror jag.

Sov gott alla...Om det nu finns någon som läser denna blogg =) Annars e det ju ett bra sätt att rensa hjärnan lite med.


Grattis Jana

Först av allt vill jag skriva Grattis Jana. Jana är min systers flicka och hon blir 5 år idag =) STOR nu ju haha. Tiden går undan. Jag kommer ihåg när hon skulle föddas. Min mamma ringde mig när jag va i skolan och jag visste direkt vad som va på gång för min mamma ringer aldrig mig när jag e i skolan. Men jag missa samtalet och såg det när jag hade slutat så jag snabbade mig hem för vi skulle passa andreas. Och jag skulle till heleneholms öppethus den dagen för att se om jag ville gå gymnasiumet där. Andreas följde med mig och romana (en kompis till mig) dit och kollade Andreas var så stol han fick ju följa med Moster till skolan haha då va han bara 4 år. När vi Andreas och berättar för honom att han har fått en lilla syster och hans reaktion va. Va en syster jag vill ha en lillebror haha. Som tur är så har han 2 småbröder nu. Dagen efter så åkte vi till sjukhuset och hälsade på dem. Andreas hade med sg bilar och block och kritor så han ägna sig inte så mycket åt Jana han tyckte att hon va skrynklig och frågade om hon hade badat för länge hahahaha. Och idag är hon alltså 5 år och har vuxit rätt mycket. Söt e hon men väldigt bussig med, och hon är en liten lillmamma till småbröderna.

Idag Vakna jag halv 6 av att min mammas väckaklocka ringde. Men tack och lov för att jag vakna. Jag hade en konstig dröm om att min kompis Angelica va på sjukhuset och födde en flicka. Och helt plötsligt fick jag också värkar. Jag skulle tydligen också föda värkarna blev tätare och tätare och jag sa till barnmorskan att jag vill inte föda NU. Hon bara du har inget val du klarar det jag bara nej. Och fy fan vad det gjorde ont. Men som tur va så ringde hennes väckaklocka så jag slapp gå igenom själva barnaföddandet.

Har lämnat Charlin i skolan och ätit frukost. Vet inte om jag ska hämta henne senare för hon kanske skulle med en kompis hem. Men hon skulle skicka sms till mig när hon vet så att jag inte åker dit i onödan. Så får liksom hoppas på att hon nu skickar också så att hon inte glömmer.

Det va väl allt för mig nu. Tänkte göra som katterna och Nelli och lägga mig och vila hehe

Trött

Har varit så jäkla trött idag. Har sovit nästan hela dagen.
Inatt så kunde jag inte somna låg o vände och vred på mig och sist jag kolla klockan va klockan 4 på morgonen. Sen ringde väckaklockan 6 och dåfick jag gå upp och ut med unden innan jag skulle iväg till Charlin och följa henne till skolan. När jag kom hem vid halv 9 så åt jag och kollade på andra avsnittet denna veckan av andra avenyn. Efter det plocka jag undan lite och gick ner till mkb's kontor och sa ifrån om att fläkten utan för mitt fönster låter jätte mkt så dem skulle kolla upp det.Sen gick jag och la mig. Jag vakna halv 4 och gick ut med hunden. Tänkte va fan e detta så länge jag sov. När mamma kom hem laga ja lite mat fick bli makaroner och köttbullar idag. Sen dess har jag bara tatt det lugnt, kollar på serier suttit vid datan o lyssnat på musik.

Har börjat läsa en annans blogg Mammabecka. Hon är verkligen modig och stark. 17 år och trebarnsmamma.

Carolina fyllde ocks år idag. Har inte träffat henne men får göra det imorgon. hela 22 år haha man blir bara äldre och äldre och innan man vet ordet av de så e man väl pensionär haha. Vet inte mer vad man kan skriva om idag.
Så får väl avsluta hehe...Hörs imorgon

Ja då va det Söndag

Ja då satt man här igen. Tänkte börja med igår.
Hände inte så mycket igår. Vakna kvart över 11 av att mamma väckte mig för att vi skulle börja tvätta 12. Kändes som en mardröm. Vet inte vad jag drömmde men drömmen måste ha varit bra för de sista jag ville va att gå upp.
Jag kom upp och tog på mig tyckte inte det va lönt att duscha för man skulle ändå hålla på med tvätt. Jag sorterade tvätten och gick ner i källaren och la in de 2 första maskinerna, Kom upp och gick ut med hunden. Sen var det jag som va på latsidan och irreterad hela dagen. Jag var irreterad för att min skärm på den fasta datan inte gick. Och där har jag all min musik o alla filmer och serier. Har liksom bara kanal 1,2,4, barnkanalen och danmark 1 o 2. Så de fanns ju inget att kolla på. De sluta med att jag leta upp en bok och började läsa.

Idag vakna jag av att vi har en fläkt precis utanför fönstret och den hörs som fan. Det har den gjort dem senaste 2 dagarna. Har varit ute långrunder med Nelli idag. Ibland kan jag bara få såna ryck att de e skönt att gå ut och rensa tankarna och då e det ju bra att man har en hund att gå ut med då slipper jag ju gå själv. Sen har jag städat och diskat så nu väntar jag bara på att mamma ska göra mat. Vi ska äta kött och bakpotatis idag. Jag ser mest framemot bakpotatisen vi äter det så sällan och det är såååååå gott att lägga smör i haha. Ikväll klockan 20:00 är det Andra Avenyn. Mitt favoritprogram på dem få kanalerna vi har haha. Älkar den serien men det är synd att Hamza, Karim, Jossan och Olga inte är med längre jag hoppas på att dem kommer tillbaka. Efter det så börjar det en film klockan 21 på 4:an med John Travolta som jag ska se.

kanske skriver mer sen =)

Fredag

Hejsan igen. Nu är det mitt i natten hehe...Men jag är Känd för att vara natt människa.

Idag har det varit en lång dag. Vakna 12 efter att jag fått lite sömn. Gick upp och tog en dusch innan jag och Nelli skulle iväg o hämta Charlin från skolan. Vi tog bussen till kulladal och Nelli drog som fan. Hon är lugn hemma och på bussarna men när man går ut med henne drar och sliter hon i kopplet. Tror att mina armar blivit några cm längre. 
När vi var framme på kulladal så väntade vi på charlin och tro mig hon tog sin tid. Vi stog utanför och frös haha men tillslut kom hon.

Vi började gå hem till henne och när vi var framme så åt hon mellanmål sen var det iväg igen. Vi skulle hem till mig och lämna Nelli och hämta Carolina innan vi skulle möta Charlins mamma Naome på centralen. När vi kom till centralen så hämta vi upp hennes mamma sen gick vi runt i stan och letade efter en tunika till Charlin. Vi hitta en Lila som hon tyckte om och så  köpte dem en lila kort kofta till. Och till det ska hon ha svarta leggings på söndag när hon firar sin födelsedag tillsammans med sin kompis från skolan.
Efter det åkte vi hem till Charlin igen så att Naome kunde fixa Carolinas flätor. Vi satt där och prata o sånt.

Sen tog jag o Carolina bussen hem. Över hungriga va vi. Så när vi kom hem till mig så övertala vi min mamma till att vi alla skulle käka pizza. Vi åt varsin pizza och drack cola till sen va jag full. Efter satt jag och carolina och snackade vi va mätta och trötta...det hade ju varit en lång dag för oss båda. då får Carolina för sig att vi ska ner till videon och handla. jag bara "vad kan du handla där e du inte mätt eller"...hon bara "jo men till sen"...jag bara "jaja kom så går vi"...det blev en påse godis som vi bara åt några bitar av. Sen dess har vi kollat film o nyss gick hon hem. Så nu sitter jag här och nelli ligger på golvet och sover. Hon ser så fridfull ut när hon sover...härlig att kolla på hehe. Nej ush nu ska jag sätta på en annan film innan jag ska sova...Jag är svin trött men jag vill inte sova haha.
I see you later alligator

P.S Räkna nyss ut att jag har åkt 12 bussar idag inte konstigt att jag har ont i huvudet och är trött haha =)


Tänkte skriva lite om mig själv!

Hejsan!
Jag heter Daniella och är 20 år. Jag bor med min mamma och mina 2 katter Tim och Simba. För tillfället passar vi en hund också som heter Nelli. jag har 2 syskon min bror är 34, heter Chris och är singel och min syster är 30, heter kristel och är gift och har 4 barn + 2 bonus barn. Min systers barn heter Andreas 9 år, Jana 5 år, Theo 3 år och lille Isac 8 månader. och bonusbarnen heter Pontus 16 år och emily 14 år.
Jag jobbar typ men ändå inte, jag hjälper min kompis mamma o hämtar o lämnar hennes syster i skolan. För de får man ju lite extra cash som man alltid behöver. medans jag har de jobbet så fortsätter jag att söka andra. Vet inte än vad jag vill jobba med men har funderat på att utbilda mig till flygvärdinna eller jobba i någon kläddesbutik.
På min fritid brukar jag träffa vänner och på helger brukar jag festa. Dem jag mest är med heter carolina och marie, det är dem jag mest litar på.
Nu har ni fått veta lite om mig. Så nu tänkte jag förklara varför jag börjar blogga.
Jag tänkte börja blogga för att kunna skriva av mig och mina tankar. Jag tänker väldigt mycket på olika saker. jag är typ en "grubblare". Så det är skönt att kunna lätta hjärtat och hjärnan ibland.

Ska gå och sova lite nu känner hur tröttheten kommer tillbaka. Sov ganska dåligt inatt och gick upp 6. Så nu ska man sova innan man ska iväg och hämta charlin i skolan. Sen ska hennes mamma göra inbakade flätor på Carolina. Det är hennes födelsedagspresent från mig. Hon har typ redan allt och jag vet att hon älskar sådana flätor hon gick t.o.m till frisören sist och betalade 800kr för såna....Lite mycket pengar för en sån sak tycker jag men hon tyckte att de va värt det.
istället för att skriva god natt så får jag väl skriva god morgon =)

RSS 2.0