Mitt i natten

Det är mitt i natten här nu. Och jag kan som vanligt inte somna. Men jag är ju nattmänniska så det är ju mitt eget fel haha. Jag har nyss sett filmen dreamgirls. Har sett den förrut men blev sugen på att se den igen.

Jag såg filmen Freedom writers innan med min mamma. Den filmen är bara så himla bra. Att hon som lärare tar på sig 2 jobb förutom lärarjobbet då bara för att hon vill att hennes elever ska få en chans. Hon tror på dem när ingen annan gör de. Min favorit del i filmen är när miep kommer och hälsar på. Hon som skydda anne frank och hennes familj. Och så är det även när eleverna blir som en familj för varandra.

Innan kom Carolina hit och vi gick och köpte bullar igen. Det gjorde vi igår med haha. Men nattmat är ju sååå gott.

Det märks att hon är en stor del av mitt liv hon är ju typ med på alla mina inlägg. Men hon är en bra vän och den vän som står mig närmast. Jag har typ kopplat bort dem flesta av mina vänner. Dem flesta va ju falska och snacka skit bakom ryggen på en, och andra har man växt ifrån jag jag har ju typ bara två nu som jag umgås med. Carolina och Marie.
Jag och carolina har typ aldrig bråkat. Inte än så länge iallfall, medans jag och marie har bråkat flera gånger. En gång gjorde hon något riktigt dumt så att jag inte pratade med henne på över en månad. Visste liksom inte om jag skulle kunna förlåta henne. Men det har jag gjort.

Nu ligger jag här i sängen med laptopen i knät. Vill inte riktigt sova än =( hade varigt mycket mysigare om man hade sluppit att sova själv haha. Får väl ta och hämta antingen tim eller simba så att jag har någon att mysa med innan jag ska sova.

God natt

Sista söndagen år 2008

Sitter här och väntar på min bror. Han ska komma hit och äta idag =). Måste göra mat med men det går jätte snabbt. Kassler med potatismos. Har nyss sette tt avsnitt av days of our lives. Jag gillar den såpan. Alltid någonting som händer. Men de tar så lång tid. 1 Dag därär typ 2 veckor i verkliga livet haha.

Ikväll tänkte jag se freedom writhers. Har redan sett den 2 gånger men den är ju bra så tänkte att jag kunde se den igen för har inget annat att göra eller se.

Snart är det Nyår. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ville gå ut men jag har inga pengar och ingen att gå ut med så det är ju uteslutit. Sen kom jag på att jag skulle kunna åka till min syster och fira nyår med henne och hennes familj. Men det blir nog inte heller av. Vill åka men ändå inte. Nyår ska man ju fira med vänner eller sin älskade haha. Har ju liksom redan firat jul med familj. Det blev juldagen men syrran och barnen. Vi träffades en stund. Och på julafton kom min bror hit så firade han jag o mamma jul här.

Veckan efter nyår så ska man börja jobba igen, vet inte exakt vilken dag jag börjar men de får jag reda på efter nyår.

Tiden går snabbt känns liksom som att 2008 nyss börja men nu e de ju snart 2009.=)

Jag tänker inte avge några nyårslöften för man håller dem oftast inte. Men jag hoppas att mycket förändras för mej år 2009.

Nu är de dags att börja med maten så att den är klart när brosan kommer.
 P.s En rolig sak med mig är att jag är jätte smal fast att jag älskar mat,godis och allt onyttigt=S
Jag tänker typ alltid på MAT hahahah


Guys And feelings

Jag har alltid konstiga tankar och funderingar. Och det har jag fått höra från många också. Visst jag tänker mycket men hur stänger man av tankarna?

Jag och carolina brukar prata om det mesta...och då menar jag typ allt. Vi kan sitta och prata en hel natt om allt. Det är lätt att prata med henne.

Och vi kommer ofta in på det hära med killar ( det är säkert jag som börjar prata om det men hon hänger på )
Och jag brukar sitta och tänka på
* Vad är det killar är ute efter?
* kommer dem någonsin att mogna för ett förhållande och inte bara vara ute efter sex?
* Varför är det lättare att vara enbart vän med dem än att vara något mer?
* varför faller man bara för såna som bara är ute efter sex?
* Är dem kapabla till att verkligen älska en annan människa?

Vissa av frågorna är ju självklara egentligen.
T.ex klart att dem kommer vara mogna för förhållanden. Frågan är ju bara när. Och det är ju när dem fastnar för en tjej dem kan se en framtid med.
Och det kommer ju alltid att vara lättare att vara vänner med någon än att vara någon mer.
Och i.o.m att jag är kräsen när det gäller killar och att man vill att dem ska ha bra självförtroende så brukar de ju oftast leda till att dem tror att dem kan få vem dem vill och därfär knullar runt istället för att binda sig. Dem binder väl sig när dem börjar bli gamla och fula haha. Och visst kan dem älska en annan människa.

jag har haft ett långt förhållande. De va iaf lång för mej det vara i 1½ år. MItt längsta.
Och jag har inte riktigt fastnat för någon så som jag gjorde för honom. Han och min familj va typ allt. Och fast att jag inte vill vara singel mer, att jag vill ha nån att komma hem till och mysa med så väntar jag fortfarande på att jag får den känsla jag fick när jag träffade mitt ex. Den dära känslan om att HAN vill jag ha, och sen satsa på de.

Jag har ju någon jag träffar men han är ju egentligen ett svin, och han har gjort klart att han inte vill nått seriöst. Och de får man ju acceptera.

Man får väl sluta tänka på de så mycket de kommer väl av sej själv när tiden är inne för det.

Eller vad säger ni?


Fredag & Lördag

Igår va jag på hennes skola-avsluttning. Vi fick stressa dit i regnet. Man sjöng julsånger och så pratade rektorn om när hon va liten och att hon va rädd för jultomten att hon varje år gömde sig bakom gardinen när jultomten kom.

Efter åkte vi till mobilia och julhandla. Där träffa jag min systers mans två systrar. Å
kte sedan iväg för att lämna Charlin.


När jag kom hem så kom min syster hit och hämta mig. Sen va de vi som julhandla. Isac har nu fått 4 tänder och e över gullig. Han skrattar jätte mycket och är så mysig.

På kvällen kollade jag och carolina på film och snacka.

Idag så vakna jag halv 4 :O. Blev helt chockad när jag kollade på klockan. Och så har jag städat och sen har jag varit med carolina. Hon är fortfarande här och vi snackar haha. När vi väl sätter igång så slutar de typ aldrig. Och är vi trötta så e de ännu värre. haha.

Båda mina katter löper och just nu så stöter simba på carolina haha och de tycker hon inte om. Hon tycker att simba är lite för påträngande och att hon är värre än killar haha.


Skolaavslutning

Så. nu är man vaken. Börjar 9 idag så ska jag med på hennes skolavslutning. Ush nu ska man till skolan igen haha vilken ångest. Sen kanske vi ska till mobilia och kolla lite efter julklappar. Och klockan 2 kommer min syster, Jana, Theo och isac och hämtar mej och så ska jag ut och handla med dem också. =) Så jag får träffa mina gullungar idag.

Hann inte uppdatera igår kom hem vid 21 och va helt slut så kolla på tv och tog de lugnt innan jag skulle sova.

Jag fick julklappar igår, man blir som ett barn helt nyfiken på vad det kan vara haha. Men måste vänta tills julafton =)

Ska göra vid mig nu.

Upp och iväg

Vet inte varför men jag kunde inte somna inatt. Sist jag kollade på klockan så var den 3. Så idag kommer bli en seg dag. Det va typ bara upp o ta på sig och snart går min buss. Den avgår ju 06:51 härifrån.

Orka

Ibland kan min mamma riktigt gå mig på nerverna. När hon kom hem från jobbet så berättade jag om historian om julklappar. Då började hon direkt " du kan ge de och de, de äär ändå saker som vi aldrig använt". Jag bara nej o nej. Sen kom jag på att vi har 4 översnygga vasar, 2 små och 2 stora. 2 av den e mina och jag hade tänkt ha dem när jag får något eget. Men så kom jag på att jag kan ge en av dem till familjen. Och de tyckte mamma va en bra idee. Och detta diskuterade vi vid halv 5. För en timme sedan kom hon in i mitt rum me de andra sakerna som vi inte använt och som HON tycker att jag ska ge. Jag bara nej dem får vasen de räcker för dem gav mej ju ingen tid att förbereda västa liksom. Men så går hon in i vardagsrummet med vasen och en kartong från Oriflame. Och stoppar ner allt. Och när jag kommer in där så säger jag " stoppa du ändå ner allt" hon bara "ja" och då mena jag på att jag inte ville att hon borde lyssna på mej om jag inte vill. Sen sa jag ja men om jag ändå ska ge det där så kan de vara från dig med hon bara nej. Jag bara men va fan e poängen då, du lyssnar inte på mej och du gör som du själv vill. Hon bara du e alltid så jävla negativ. Du förstör Julen. Du förstår inte själva poängen med julen jag bara jo de gör jag hon bara nej det gör du inte.Julen handlar om att man ska hjälpa och att man ska ge o hitt o ditt.
Allt detta visste jag redan innan men jag hade tröttnat att säga emot henne för hon skrek och jag har huvudvärk. MEN SNÄLLA ASSÅ. Får panik på henne. Så skrek jag tillbaka. Ja men skit samma jag kan fira jul någonannanstanns så förstör jag inget mer för dej. Sen gick jag in på rummet.

jag orkar helt enkelt inte diskutera eller bråka med henne om de nu. Har jätte omt i huvudet. Men man säger inte så till sin dotter. MEN HON HAR JU ALLTID RÄTT TROR HON.

Pregnant man

Såg nyss en dokumentär. Jag har ju inte kanal 5 så jag fick kolla på datan. Det Handlade om en man som blev gravid. Han va kvinna för men han ville vara en man men han opererade bara bort brösten och började gå på hurmoner. Och hela världen va emot honom bara för att han va en man som var gravid. Han gjorde det för att hans fru inte kunde få fler barn och då kom han med ideen om att han kunde försöka.

Själv så tycker jag att det va modigt av honom. Tänk er själv att han fick alla mot sej. Men han gick igenom det och födde normalt. Och många kommer säga att flickan kommer få ett hemskt liv. men tänk er själva hon har både en mamma och en pappa som bryr sej mycket om henne. Många pappor brukar ju överlåta allt till mammorna. Det fanns en man som sa att föddandet fick kvinnan göra för mannen uppfostrar. Och det stämmer ju inte alls in på alla. I vissa fall får ju kvinnan göra allt + att passa upp på mannen.

Jag tycker iallafall att han var modig

I Got Ambusht

Visst är det jobbigt när man får reda på saker i sista stund. Jag menar jag va hemma hos charlin imorse så pratar hon med sin mamma i telefon och säger till mig "Mamma undrar om du vill äta middag med oss på fredag så att vi kan byta julklappar" jag bara stod där som en idiot och sa VA =S. Jag menar brukar man inte bestämma att man ska byta julklappar innan? Jag har typ handlat alla julklapparna nu har ju bara några kvar som jag ska ta när jag får pengar på tisdag. Men nu vill dem att jagska handla till dem också och dessutom innan fredag=S hur ska de gå. Jag hatar när sånt händer. Hade ju tillräckligt många att köpa till..Visst dem försöker nog vara snälla men ibland går de lite för lång.

Nej ush nu ska jag koppla bort dem lite och läsa bloggar. Så får man typ "deal with them later".

7 Dagar kvar

Nu är det nästan bara 7 dagar kvar tills julafton. Vad snabbt detta året har gått. Man tänker ju att det var ju inte sålänge sen det va julafton och nyår men det har gått ett HELT år sedan dess.

Har jobbat som vanligt idag. Först från 7-8 sen från 14:00 till 18:30. jag jobbar ju så varje vardag. o varannan så har jag bara på morgonen. Passade på att städa hemm innan jag skulle hämta henne idag. Jag hatar verkligen att städa men det måste ju göras. Jag och Charlin kollade tv sen gjorde hon läxor medans jag satt vid datorn :$ men hade ju inget annat att göra. Mös även med hennes katt kalle. Han är stor och tjock men han är så mysig att mysa med på morgonarna. När han eär kellig så är han snäll annars är han inte lika snäll. Men han rivs iallafall inte.

När jag tog bussen hem så kändes det som att de tog en evighet. Bussen va tvungen att köra ett annat håll p.g.a en trafikolycka.

Carolina gick hem för en stund sen vi käkade kebabtallrik och tog det lugnt och snackade. Hon är så härlig med sitt skratt. Man blir alltid glad av att höra henne. Hon är verkligen en bästa vän. Hon står ju ut med mej haha. Det är det inte många som gör haha.

Börjar få ont om serier att se. Allt slutar ju nu. Och jag kollar mest på datan för vi har typ bara kanal 1, 2, 4, dk 1, dk 2 och barnkanalen. =(. Och man har ju sett dem flesta filmer.
Mina favoritserier är Andra avenyn, One tree hill, Desperate Housewives, How i met your mother, Gossip girl, Kyle xy och massa andra.

På tal om Andra avenyn så var Maya Rung och Jonas Bane i malmö idag på gustav. Men jag var inte där...tänkte för mig själv att så desperat kan du väl ändå inte vara. Haha så jag stanna hemma.
har ju ändå redan träffat mohammed el assir på slagt så =P

nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av denna dagen haha.
sov gott alla 

Lucia och lite blandat

Idag är det Lucia:D Mysigt =) Missade Lucia på tv imorse orkade liksom inte gå upp klockan 7 för att sätta mej framför tv med en kopp te eller varm choklad. Annars så brukar jag göra det på Lucia. För jag tycker att det är så mysigt att börja Lucia dagen med de.

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu..Lovar att dte ska bli bättre. har inte hänt så mycket sen sist. jag har mest jobbat och varit med vänner. Och massa filmkvällar har det också blivit. Jag älskar u att kolla på filmer. Om någon vet någon bra tonårsfilm så skriv gärna de till mig.

Nu är det ju nästan mitten av december och det är så mysigt. Man ser nästan ljus i alla fönster när man e ute o går. Och så har man ju pyntat hemma så det är härlig belysning och man får den dära julkänslan. Nu är det ju snart jul. Jag har inte önskat mej så mycket för ju äldre jag blir desto svårare blir de ju att komma på allt haha. Och man har ju redan det mesta. Man handlar ju när man har pengar. Men jag och mamma har köpt dem flesta julklapparna. Jag har bara Anderas, Chris och Marie kvar. ska ju byta med Marie och Carolina men Carolina e avklarad. tror verkligen att hon kommer bli glad för sin.

Igår va en härlig men lång dag. Jag hämtade Charlin från skolan så gick vi hem till henne. Vi kollade på Allt eller inget för hennes kompis var med där igår. Sen åkte vi hem till hennes mamma. Och dem ville att jag skulle följa med på bio. Jag sa ja. och vi åt pizza och gick och såg madagaskar 2. Den va rolig, speciellt när pappan och sonen dansa framför alla människorna haha. Efter tog jag bussen hem och träffade Carolina. jag hade köpt step up 2 the strreets till henne för hon samlar på alla dansfilmer. sen tog vi de lugnt och vid halv 4 på morgonen blev vi hungriga så vi gick till europabageriet (som vi brukar göra på helger) och köpte bullar, åt dem på vägen hem. när jag kom hem så läste jag lite bloggar som jag följer hade ju inte hunnit läsa dem på hela dagen=( sen somna jag direkt va jätte trött.


Nu väntar jag på mat. Jag är ju typ alltid hungrig och älskar mat och godis haha.
Ska duka. Hörs kanske sen. =)

RSS 2.0